Stadionul Petrolului va găzdui Supercupa României dintre CFR Cluj și FCSB. Când va avea loc meciul

Marius ANGHEL 18 Mar. 2021, 19:07 Liga 2
Stadionul Petrolului va găzdui Supercupa României dintre CFR Cluj și FCSB. Când va avea loc meciul

Stadionul Petrolului, ”Ilie Oană”, va găzdui Supercupa României. Meciul dintre campioana en-titre CFR Cluj și câștigătoarea ediției trecute a Cupei României, FCSB, vor evolua la Ploiești în data de 15 aprilie.

CFR Cluj și FCSB joacă pe ”Ilie Oană” pentru trofeul Supercupa României

Decizia ca CFR Cluj și FCSB să joace pentru trofeul Supercupei României pe stadionul divizionarei secunde Petrolul în data de 15 aprilie a fost aprobată astăzi, 18 martie, în Comitetul Executiv al FRF. Ora de start a jocului va fi stabilită și comunicată ulterior.

Cele două cluburi ocupă primele poziții în actualul sezon al Ligii 1, aflându-se la egalitate de puncte, 60, după 27 de etape. FCSB e lider la golaveraj, 53-21 față de 41-12. Acestea au meci direct, în returul campionatului, vineri, 19 martie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Ediția trecută a Supercupei României, 2019-2020, a avut loc tot pe ”Ilie Oană”, când Viitorul, câștigătoarea Cupei României din acel an, a trecut cu 1-0 de campioana CFR Cluj.

Stadionul ”Ilie Oană”, obișnuit cu meciuri cu miză mare

Stadionul ”Ilie Oană” este o gazdă obișnuită a meciurilor echipelor naționale, de seniori sau de tineret, sau a finalelor de Cupa României sau Supercupa României.

În perioada în care se va desfășura această ediție a Cupei României, Petrolul va evolua în campionatul Ligii 2. În cazul în care jocul dintre CFR și FCSB se va intersecta cu un meci al ”găzarilor”, cel mai probabil jocul ploieștenilor va fi mutat.

  • Altfel, tot în ședința de astăzi a Comitetului Executiv al FRF, membri săi au aprobat ”cu unanimitate de voturi Regulamentul privind condițiile de participare la Campionatul Național Liga a 2-a cu mențiunea că pentru personalul care are dreptul de a lua loc pe banca tehnică (art. 37 alin.1) contractele trebuie să fie valabile până la finalul sezonului în curs.”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-modificat-regulamentului-national-de-licentiere-a-cluburilor-si-de-fair-play-financiar-plata-datoriilor-a-fost-amanata-daca-echipele-au-inregistrat-venituri-mai-mici-in-2020-19171387

 

Marius ANGHEL 18 Mar. 2021, 19:07 Liga 2
Pe aceeași temă