Oferte spectaculoase pentru suporterii Petrolului! Clubul a anunțat prețurile abonamentelor pentru ultimele șase meciuri de pe ”Ilie Oană” din acest sezon

Marius ANGHEL 18 Feb. 2022, 11:04 Liga 2
Oferte spectaculoase pentru suporterii Petrolului! Clubul a anunțat prețurile abonamentelor pentru ultimele șase meciuri de pe ”Ilie Oană” din acest sezon

Cu o săptămână înainte de reluarea campionatului Ligii 2, Petrolul, care va începe cu un meci în deplasare, la Timișoara, cu Politehnica (joi, ora 20:00), și-a anunțat suporterii că a scos la vânzare abonamente și bilete pentru jocurile pe care le mai are de disputat pe teren propriu în acest sezon.

Liderul Ligii 2 după 16 etape va mai desfășura pe ”Ilie Oană” șase meciuri, cu FC Buzău, în sezonul regular, și altele cinci în play-off, cu FC Hermannstadt, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna și, posibil, Steaua și FC Buzău sau FK Miercurea Ciuc.

  • Momentan, Petrolul și FC Hermannstadt sunt singurele echipe calificate matematic în play-off, ”U” Cluj și Concordia sunt și ele ca și calificate, iar pentru ultimele două poziții care duc în grupa de promovare se luptă cu cele mai mari șanse Steaua, Buzău și Miercurea Ciuc.

Petrolul oferă suporterilor abonamente la prețuri convenabile pentru ultimele meciuri pe ”Ilie Oană” din acest sezon

Pentru cele șase meciuri rămase de jucat pe teren propriu în acest sezon, dintr-un total de 13 câte mai are de disputat, Petrolul oferă cinci tipuri de abonamente, de 50 de lei, 75, 125, 150 și 500, acestea din urmă fiind pentru ”Loja VIP”.

Astfel, cei care vor opta pentru cel mai ieftin abonament, cel de la peluze, vor plăti mai puțin de 10 mei pe meci, 8,4 lei, pentru un loc la Tribuna 0 se va ajunge la un preț de 25 de lei pe joc, în timp ce la VIP prețul este de 84 de lei.

Petrolul a anunțat și prețul biletelor pentru un singur joc, cuprinse între 10 și 100 de lei, în funcție de sectorul unde se ia loc în stadion.

Iată comunicatul clubului Petrolul legat de subiectul abonamentelor și biletelor pentru ultimele jocuri de acasă din acest sezon:

”Campionatul eșalonului secund se va relua săptămâna viitoare, cu ultimele trei confruntări din sezonul regular și cu cele zece întâlniri din play-off, în urma cărora vom cunoaște numele echipelor ce vor merge în Liga 1.

Lideră detașată a clasamentului și virtual calificată în play-off, Petrolul mai are de susținut, pe parcursul sezonului de primăvară, încă șase partide pe „Ilie Oană”, iar clubul nostru va pune în vânzare abonamente pentru aceste meciuri.

Abonamentele vor putea fi procurate DOAR în zilele de joi, 24 februarie, și vineri, 25 februarie, în intervalul orar 09.00-17.00, de la casa de bilete a stadionului, iar prețurile acestora vor fi următoarele:

– Peluze: 50 lei

– Tribuna 2: 75 lei

– Tribuna 1: 125 lei

– Tribuna 0: 150 lei

– Loja VIP: 500 lei.

* Abonamentele emise la începutul campionatului își mențin valabilitatea pentru meciurile ce au mai rămas de disputat până la finalul sezonului 2021-2022.

** La achiziționarea unui abonament este necesară prezentarea documentului de identitate.

De asemenea, clubul nostru face cunoscute și prețurile biletelor de intrare la meciurile ce vor fi organizate, în această primăvară, pe „Ilie Oană”:

– Peluze: 10 lei

– Tribuna 2: 15 lei

– Tribuna 1: 25 lei

– Tribuna 0: 30 lei

– Loja VIP: 100 lei

Tichetele vor putea fi procurate on-line, accesând www.entertix.ro și, începând cu două zile înainte de fiecare joc, de la casa de bilete a stadionului. Programul va fi comunicat ulterior.

Hai Petrolul!”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluj-arena-casa-universitatii-cluj-va-fi-alimentata-cu-curent-electric-de-compania-care-a-tinut-in-viata-in-acest-sezon-petrolul-si-care-i-a-fost-partener-finantator-timp-de-patru-ani-19219801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-alexandru-sabau-a-fost-prezentat-de-petrolul-perioada-contractului-semnat-de-fundasul-aradean-si-locatiile-unde-echipa-isi-joaca-ultimele-doua-amicale-19219670

Marius ANGHEL 18 Feb. 2022, 11:04 Liga 2
Pe aceeași temă