Stadionul din Buzău a rămas fără curent. Situația clubului Gloria e din ce în ce mai delicată

Marius ANGHEL 09 May. 2016, 12:55 Liga 2
Stadionul din Buzău a rămas fără curent.** Situația clubului Gloria e din ce în ce mai delicată

Dacă pe teren jucătorii își fac treaba și sunt aproape să salveze clubul de la retrogradare, cu toate că sunt neplătiți de luni bune, conducătorii de la Gloria Buzău nu știu ce să mai facă pentru a menține echipa în viață. În această vară, clubul din Buzău va împlini 45 de ani de la înființare, o aniversare tristă dacă se va ajunge în cele din urmă la faliment. Pentru moment s-a contestat decizia Tribunalului luată pe 11 aprilie, însă, fără bani, Gloria va ajunge în cele din urmă istorie.

Situația financiară a clubului Gloria Buzău este extrem de gravă. Cum antrenorul Viorel Ion abia face rost de bani pentru a achita baremurile de arbitraj și a se efectua deplasările în campionat, facturile la utilități de la stadion au fost neglijate. Astfel, s-a ajuns în situația ca arena din Buzău să rămână fără curent.

De mai bine de o săptămână furnizarea de energie electrică la stadionul Gloria a fost sistată din cauza datoriilor acumulate de-a lungul timpului. Gruparea condusă de Dan Tulpan ar fi putut rămâne și fără apă caldă, însă oficialii buzoieni au reușit eșalonarea restanțelor către Regia Autonomă Municipală Buzău. Cel mai mult de suferit au jucătorii echipei care sunt cantonați la stadion. Aceștia sunt nevoiți să își petreacă serile la lumina lumânării.

Astfel, arena din Buzău, care nu demult găzduia meciuri în Liga 1 pentru Gloria, Petrolul sau Steaua, nu va mai putea oferi spectatorilor partide de fotbal la lumina reflectoarelor, cel puțin până când firma care furnizează curent îi va reconecta ca rețeaua electrică.

Marius ANGHEL 09 May. 2016, 12:55 Liga 2
Pe aceeași temă