Stadionul Astrei, la mare căutare pentru echipele din Liga 1. Rapid va juca și ea la Giurgiu

Autor: Andrei PASCU Publicat: 18 Nov. 2021, 16:51 Liga 2
Stadionul Astrei, la mare căutare pentru echipele din Liga 1. Rapid va juca și ea la Giurgiu

Stadionul din Giurgiu, ”Marin Anastasovici”, pe care Astra dispută meciurile de pe teren propriu, a devenit unul la mare căutare pentru formațiile din Liga 1, care din diverse motive nu pot juca pe arenele proprii. Mai nou, și Rapid a ales să evolueze la Giurgiu un meci din Liga 1.

Rapid va disputa pe ”Marin Anastasovici” partida cu CS Mioveni, din Liga 1 

Pentru că nu poate juca pe Arena Națională, unde a disputat majoritatea confruntărilor de acasă, din Liga 1, din acest sezon, în etapa a 17-a din Liga 1 cu CS Mioveni, din 27 noiembrie, Rapid a ales drept teren propriu stadionul echipei Astra. Informația a fost oferită chiar de Rapid, după ce Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat datele următoarelor runde din prima divizie.

În plus, în etapa a 16-a, Rapid va juca pe stadionul din Ploiești, ”Ilie Oană”, în deplasarea cu Chindia Târgoviște. Târgoviștenii evoluează pe teren propriu pe arena Petrolului.

Avem datele oficiale pentru următoarele 3 etape

Vineri, începem returul la Ploiești, contra Chindiei

Rapid se va muta la Giurgiu pentru următorul meci de pe teren propriu

Primul meci din decembrie va fi unul de tradiție, cu Farul Constanța”, a anunțat Rapid.

 

Academica Clinceni își dispută meciurile din 2021 la Giurgiu 

Zilele trecute, Academica Clinceni a ales să joace și ea la Giurgiu, ultimele meciuri din Liga 1, din 2021, patru la număr. Ilfovenii vor evolua pe ”Marin Anastasovici” împotriva formațiilor Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (etapa 16), Dinamo (etapa 18), FC Voluntari (etapa 20) și Chindia Târgoviște (etapa 21).

Rămâne de văzut dacă Rapid va juca și alte meciuri de pe teren propriu la Giurgiu, după cel cu CS Mioveni, dar cert este că acolo vor avea loc cinci dispute din Liga 1 până la finalul anului. Altfel, Astra mai are două partide pe care le va juca pe teren propriu până la pauza de iarnă din Liga 2, cu FC Hermannstadt (etapa 14) și Politehnica Timișoara (etapa 16).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 18 Nov. 2021, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă