Meciuri de Liga 1 pe stadionul Astrei. Academica Clinceni va juca pe ”Marin Anastasovici” ultimele partide din 2021

Andrei PASCU 12 Nov. 2021, 13:22 Liga 2
Meciuri de Liga 1 pe stadionul Astrei. Academica Clinceni va juca pe ”Marin Anastasovici” ultimele partide din 2021

Stadionul de la Giurgiu a fost folosit în mai multe rânduri de anumite echipe, în special din București, în anumite momente, din diverse motive. Așa se va întâmpla și acum, când Astra va împărți arena proprie cu prim divizionara Academica Clinceni.

Academica Clinceni va evolua la Giurgiu până la finalul anului 

Ultima clasată din Liga 1 schimbă din nou terenul propriu. După ce a început campionatul pe arena de la Clinceni, iar apoi a evoluat pe stadionul din ”Ștefan cel Mare” al lui Dinamo, acum a ajuns la un acord cu oficialii clubului Astra, să evolueze la Giurgiu în partidele în care este considerată gazdă.

Anunțul a fost făcut de Liga Profesionistă de Fotbal, iar primul duel al Academicii Clinceni pe ”Marin Anastasovici” va avea loc chiar în prima rundă din Liga 1 după meciurile echipelor naționale, de vineri, 18 noiembrie, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Academica Clinceni va evolua la Giurgiu până la finalul acestui an.

Academica Clinceni va disputa toate meciurile considerate pe teren propriu, până la sfârșitul acestui an calendaristic, pe arena Marin Anastasovici, din Giurgiu.

Prima partidă va fi cea din etapa a 16-a, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, programată vineri, 19 noiembrie 2021, cu începere de la ora 17.30”, se arată în comunicatul emis de Liga Profesionistă de Fotbal.

Până la pauza de iarnă, la Giurgiu vor avea loc patru meciuri de Liga 1 și două de Liga 2 

Mai exact, patru meciuri va juca Academica Clinceni la Giurgiu. După confruntarea cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (etapa 16), pe arena Astrei vor mai avea lor următoarele meciuri de Liga 1: cu Dinamo (etapa 18), FC Voluntari (etapa 20) și Chindia Târgoviște (etapa 21).

În același timp, Astra mai are două partide pe care le va juca pe teren propriu până la pauza de iarnă, în Liga 2: FC Hermannstadt (etapa 14) și Politehnica Timișoara (etapa 16).

Academica Clinceni și Astra, pe ultimele poziții în Liga 1 și Liga 2 

Academica Clinceni și Astra sunt în subsolul clasamentelor din Liga 1 și Liga 2. Clinceni e pe ultima poziție în prima divizie, cu 4 puncte după 15 etape, practic la finalul turului de campionat. Vestea îngrijorătoare pentru echipă e că nu are vreo victorie până acum.

Astra e și ea în coada clasamentului în Liga 2, pe poziția a 19-a din 20 de echipe, cu numai 2 puncte. Giurgiuvenii au avut însă pe parcursul campionatului, în cele 13 etape scurse până acum, un total de 14 puncte scăzute din cauza problemelor financiare.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-14-a-a-ligii-2-incepe-si-se-termina-cu-cate-un-derby-petrolul-concordia-respectiv-steaua-u-cluj-programul-si-meciurile-televizate-19209688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cererea-de-liberare-conditionata-a-lui-ioan-niculae-a-fost-acceptata-daca-procurorii-nu-contesta-decizia-in-termen-patronul-astrei-va-fi-pus-in-libertate-19209605

https://liga2.prosport.ro/seria-1/25-de-secunde-de-protest-jucatorii-astrei-au-ramas-nemiscati-pe-teren-in-startul-meciului-cu-concordia-19209515

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/un-fost-antrenor-la-buzau-numit-director-tehnic-la-federatia-de-fotbal-din-malawi-ma-ocup-de-toate-loturile-nationale-ale-acestei-tari-19209705

 

Andrei PASCU 12 Nov. 2021, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă