„Sper să înscriem repede pentru a avea un meci mai ușor”

20 Oct. 2011, 15:01 Liga 2

Antrenorul echipei FC Viitorul Constanța, Cătălin Anghel, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că este convins că adversara din meciul de sâmbătă, din etapa a 10-a, CF Brăila, va veni la Ovidiu cu gânduri ofensive. Acesta este convins că jucătorii săi se vor motiva și speră să înscrie repede pentru a avea parte de un meci mai ușor.

„Cu toții cunoaștem că cele trei puncte de sâmbătă sunt deosebit de importante. Orice victorie ne poate consolida clasarea între primele două echipe ale Seriei I. Vom întâlni o echipă bine organizată, ce are un antrenor ambițios și valoros care pune mare preț pe o organizare bună. Nu cred că Brăila va veni să se apere, ci va încerca să pună probleme în ofensivă. De asemenea, lotul echipei brăilene cuprinde câțiva jucători experimentați și foarte valoroși, precum Borbely sau Pălimaru, care pot decide un meci.

Noi trebuie să fim foarte bine pregătiți, să avem răbdare la construcție și să ne creăm ocazii de gol. Sper ca jocul nostru să crească în calitate și să înscriem repede pentru a avea un meci mai ușor. Am încredere că jucătorii noștri se vor motiva și vor avea o atitudine prin care să rezulte un joc mai bun, cu ocazii de poartă și fără a da posibilitate adversarului să înscrie.”, a spus Anghel.

Meciul FC Viitorul – CF Brăila, contând pentru etapa a zecea a Ligii a II-a, este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Ovidiu.

20 Oct. 2011, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă