Șoimii rămâne cu un singur punct în clasament și face eforturi supraomenești să ajungă la Târgoviște. Verdictul dat de FRF în meciul cu Balotești

Marius ANGHEL 07 Oct. 2016, 16:41 Liga 2
Șoimii rămâne cu un singur punct în clasament și face eforturi supraomenești să ajungă la Târgoviște.** Verdictul dat de FRF în meciul cu Balotești

Deși își punea mari speranțe într-o victorie la Comisia de Disciplină și Etică a FRF pentru punctele partidei de la Balotești, când medicul echipei gazdă ar fi sosit la stadion mai târziu decât sfertul regulamentar, Șoimii Pâncota a primit răspuns negativ. Prin urmare, rezultatul rămâne cel stabilit pe 24 septembrie pentru formația pregătită de Cornel Nica, adică 2-0.

Memoriul depus de Liviu Ilea, directorul sportiv al grupării arădene, a fost argumentat și cu probe video, cu ora la care doctorul ilfovenilor a intrat pe ușa stadionului, însă federalii nu le-au luat cu adevărat în cauză. Probabil, s-au gândit că, trecând peste ceasul oficial al unui arbitru, se creează un precedent periculos, așa că pâncotanii răman doar cu punctul cucerit pe teren contra celeilalte codașe, ACS Berceni. În plus, membrii Comisiei ar fi dorit și o a doua sau o a treia filmare, care să o confirme pe prima, iar acestea nu au existat.

„În conformitate cu prevederile art. 26/2 din ROAF contestația clubului ACS Șoimii Pâncota, se respinge ca neîntemeiată”, a fost verdictul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF.

Pâncota face eforturi să ajungă la Târgoviște. Jucătorii și antrenorul vor fi trimiși cu autoturismele personale

În altă ordine de idei, haosul de la Șoimii Pâncota se perpetuează. Așa-zișii patroni italieni ai echipei au destule pretenții, dar picură bani cu pipeta. Spre exemplu, în această dimineață, echipa nu a putut pleca spre Târgoviște cu autocarul prenotat pentru simplul fapt că nu l-au plătit. După mai multe telefoane în Italia, contul unui jucător a fost alimentat de Salvatore Miccari cu banii de benzină, respectiv motorină pentru patru autoturisme personale ale fotbaliștilor. Astfel, în jurul ora 14 ar trebui să se purceadă spre Turnu Chindiei, cu trei ore mai târziu decât ora de plecare stabilită inițial.

La nivel de lot nu sunt mari schimbări, în sensul în care Dumitru Mitu nu-și permite să plece în deplasări, iar Stavarache are două săptămâni de când a părăsit echipa. Dintre juniorii obișnuiți cu convocările, Denis Ursoi este cel care rămâne acasă.

Dincolo, Chindia are ceva probleme defensive odată cu suspendarea lui Ispas, care – oricum – nu ar trebui să conteze prea mult la ce forță ofensivă au pîncotanii. Totodată, mijlocașul Adrian Grigore este accidentat. „Orice adversar din campionat ne poate pune probleme, deci inclusiv Șoimii Pîncota, mai ales că nu mai au echipa din debutul sezonului, care lua multe goluri. S-au întărit și ei, deja e altceva. Dar, sper că noi vom face un joc bun și vom lua cele trei puncte pentru a dobândi un moral bun înainte de jocurile care urmează”, a precizat Marcel Ghergu, președintele Chindiei.

Oricât de optimiști am încerca să fim, probabil, mâine, cu începere de la ora 11, se va pune doar problema diferenței de scor la care vor câștiga dâmbovițenii.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Oct. 2016, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă