ȘOC la Snagov! Antrenorul și-a dat demisia cu două ore înaintea meciului cu Brăila

24 Mar. 2012, 12:28 Liga 2
ȘOC la Snagov!** Antrenorul și-a dat demisia cu două ore înaintea meciului cu Brăila

Decizie șocantă la FC Snagov înaintea meciului de astăzi, de la ora 13:00, cu CF Brăila. Antrenorul ilfovenilor a decis să-și dea demisia cu două ore înaintea partidei din etapa a 17-a. Din cauza neseriozității persoanelor ce conduc clubul, în speță, președintele Vasile Dumitru, Laurențiu Tudor a luat drastica decizie în speranța că cei ce dețin echipa se vor trezi până nu e prea târziu.

„Mi-am dat demisia. Nu se mai poate în astfel de condiții. Tot aștept cu mare nerăbdare ca cei implicați acum la echipă, primăria, că a lor e formația, să se trezească până nu este prea târziu.

Poate prin această decizie a mea își dau seama cât de gravă e situația de la club. Din ianuarie nu a venit nimeni la echipă să întrebe dacă avem nevoie de ceva, dacă avem bani. Am jucători neplătiți de 7 luni. Nu există niciun sprijin. A trebuit să fac eu rost de bani sa plătesc cash observatorul, paza și ce mai trebuie plătit la fața locului.” spune dezamăgit „Doctorul”.

În meciul cu CF Brăila, FC Snagov va fi condusă de secundul George Dumitru. „George Dumitru va conduce echipa acum. Eu o să stau și o să mă uit ca un spectator la meci.”, a mai spus Tudor.

Nu este exclus ca jucătorii echipei ilfovene să protesteze înaintea startului meciului.

Articol și foto de Marius ANGHEL

24 Mar. 2012, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă