ȘOC la Farul! Munteanu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

26 Apr. 2012, 12:24 Liga 2
ȘOC la Farul! Munteanu** a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Fotbalistul lui CS Mioveni, Andrei Mărgăritescu, și fostul portar, actualmente vicepreședinte la Farul Constanța, Cristi Munteanu, au fost condamnați joi la 3 ani, respectiv 5 ani de închisoare cu executare pentru implicare în furturi de mașini. Primul este acuzat pentru fals și tăinuire, iar al doilea pentru complicitate la furt de mașini. Aceasta a fost decizia primei instanțe, avocații celor doi urmând să facă recurs.

Andrei Mărgăritescu (31 de ani), mijlocaș al echipei Dinamo, ar fi proprietarul autoturismul Audi pe care a condus-o Cristi Munteanu, despre care polițiștii au informații că ar fi furată.

Mărgăritescu a fost căutat de polițiști pentru a pune în executare mandatul de aducere al Parchetului pentru a fi audiat într-un caz de furturi de autoturisme de lux. Întrucât nu a fost găsit la domiciliu și nici în alte locuri cunoscute, el a fost așteptat la aeroport unde se știa faptul că echipa Dinamo urma să plece spre Cluj-Napoca.

Astfel, Măgăritescu a fost oprit și urcat în mașina Poliției pe 19 aprilie 2011 pentru a fi dus la Serviciul Furturi Auto, unde a fost audiat alături de fostul portar Cristian Munteanu.

„Nu am nicio legătură”, a spus Mărgăritescu înainte de a intra în sediul Serviciului Furturi Auto din Capitală

Cei doi sportivi ar fi cumpărat mașini furate de la membrii grupării vizate de anchetatorii bucureșteni.

26 Apr. 2012, 12:24 Liga 2
Pe aceeași temă