Singuri împotriva tuturor! Jucătorii Rapidului s-au săturat de minciunile conducerii

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 11:49 Liga 2
Singuri împotriva tuturor!** Jucătorii Rapidului s-au săturat de minciunile conducerii

Rapidiștii s-au săturat de minciunile conducerii în privința achitării salariilor, iar ieri, în loc să se antreneze, au luat decizia de a pune tricourile pe gard și să plece acasă.

Mai mulți jucători rapidiști vor să plece de la echipă, dar acest lucru nu se poate face fără acordul administratorului judiciar, care va veni în București abia mâine.

Tabloul negru din Giuleștiul ultimelor două-trei luni capătă nuanțe din ce în ce mai triste cu fiecare zi ce trece în așteptarea campionatului. Fotbaliștii și angajații nu și-au mai primit salariile de cinci luni, iar speranțele că problemelor vor fi remediate sunt aproape nule.

Elevii lui Sandu Tăbârcă au recurs ieri la un gest fără precedent în fotbalul românesc: au pus tricourile pe gard și au plecat spre case, în semn de protest că nimeni din conducerea clubului nu a venit să discute cu ei. „Este incredibil ce se întâmplă! De luni tot încercăm să vorbim cu domnul Zamfir, dar nu răspunde la telefon”, au povestit jucătorii rapidiști. 

Mai mulți fotbaliști vor să plece de la Rapid, însă singura persoană care poate semna hârtiile de transfer este administratorul judiciar, Cristina Adronache, care va veni în București abia mâine.

Dacă jucătorii nu vor pleca până sâmbătă, vor fi obligați să rămână în Giulești până în iarnă, fiind blocați de legea insolvenței. „Suntem mai rău decât la pușcărie. Nu putem să plecăm fără acordul administratorului judiciar, iar până sâmbătă sunt șanse mici să ne semneze transferurile”, a explicat un fotbalist „feroviar”.

Pe 13 septembrie este anunțat termenul la care Tribunalul va accepta ori nu planul de reorganizare al Rapidului.

Suporterii sunt alături de jucători

Ultrașii rapidiști s-au săturat de promisiunile fără acoperire pe care le-au făcut Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu. Aceștia i-au convocat pe cei doi la o sedință care va avea loc diseară la ProRapid, unde vor discuta despre viitorul clubului.

În plus, ultrașii și-au manifestat atașamentul față de jucători. „Îi susținem pe fotbaliști în demersul lor. Nu suntem de acord cu felul în care sunt tratați de conducerea clubului iar zilele următoare vom avea o discuție cu Adrian Zamfir”, a declarat pentru ProSport, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului.

Îi întreb mereu ce vor să mănânce. Vor numai parmezan, antricot, mușchi de vită, numai super-specialități de restaurante de lux
Nicolae Cristescu

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă