Jucătorii echipei Pandurii, în grevă! Condescu, singur pe terenul la antrenament

Marius ANGHEL 17 Oct. 2017, 19:27 Campionat
Jucătorii echipei Pandurii, în grevă!** Condescu, singur pe terenul la antrenament

Dacă împotriva clubului ASA Târgu Mureș s-a dictat falimentul, nici cealaltă echipă retrogradată din Liga 1 nu o duce prea bine. Pandurii Târgu Jiu visează la promovare, însă stă foarte prost din punct de vedere financiar și nici în campionat nu are un parcurs strălucit.

La antrenamentul programat în această după-amiază, jucătorii au refuzat să asculte ordinele antrenorului Marcel Ploaie și au refuzat să se pregătească. „Pandurii” protestează, deoarece cinci colegi de-ai lor nu au primit banii pentru chirie, scrie pandurul.ro. Potrivit sursei citate, lichidatorul judiciar Emanoil Ciobanu condiționează plata celor 200 de euro prevăzuți în contract de existența unor contracte de închiriere înregistrate la ANAF.

Marin Condescu, președintele USMO și principalul creditor al clubului Pandurii, era la ora la care trebuia să înceapă antrenamentul, la 16:30, singur pe teren, și nu a dorit să spună dacă jucătorii au inițiat o grevă. „Nu știu dacă este grevă, ieri a fost zi de refacere, acum aștept să vină jucătorii la antrenament”, a spus, pentru pandurul.ro, Condescu, care crede că cei 200 de euro ar trebui plătiți câtă vreme sunt prevăzuți în contractele jucătorilor.

Sâmbătă, în etapa a 12-a a Ligii 2, Pandurii Târgu Jiu a remizat în deplasare, scor 0-0, cu Sportul Snagov. Echipa gorjeană se află pe locul 13 în clasament, cu 14 puncte, cu trei mai multe decât ultima echipă care ar retrograda. Sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 13-a, o va întâlni pe teren propriu, la Motru, pe ASU Politehnica Timișoara.

Marius ANGHEL 17 Oct. 2017, 19:27 Campionat
Pe aceeași temă