Sibienii, după puncte la Drobeta Turnu Severin, contra celor de la Viitorul Pandurii. Măldărășanu: ”Ne așteaptă un meci greu, dar suntem pregătiți”

Ovidiu BOICA 13 Sep. 2021, 19:45 Liga 2
Sibienii, după puncte la Drobeta Turnu Severin, contra celor de la Viitorul Pandurii. Măldărășanu: ”Ne așteaptă un meci greu, dar suntem pregătiți”

Marius Măldărășanu speră ca jucătorii săi să obțină un nou rezultat pozitiv marți, contra formației care în sezonul trecut a ajuns până în semifinalele Cupei României și a fost aproape de a juca în play-off-ul eșalonului secund.

Antrenorul echipei FC Hermannstadt spune că elevii săi ”resimt o stare de oboseală” după ce, marțea trecută, au jucat 120 de minute în competiția KO cu AFC Odorheiu Secuiesc!

Tot atunci a jucat și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, adversara pe care o va întâlni la Drobeta Turnu Severin de la ora 17:00, echipă care a fost umilită de ACSO Filiași (Liga 3) și eliminată de la primul joc din acest sezon de Cupa României.

Măldărășanu, înaintea meciului cu Viitorul Pandurii: ”Vrem să ne menținem în vârful clasamentului”

Pentru a se întoarce pe podium, echipa sibiană are nevoie de un rezultat pozitiv marți seara, în ultimul meci al etapei a 6-a a Ligii 2, la Drobeta Turnu Severin, acolo unde, pentru moment, Viitorul Pandurii își dispută meciurile de acasă, gazonul stadionului Municipal din Târgu Jiu fiind în refacere. Jucătorii lui Măldărășanu vor juca meciul cu gruparea gorjeană și cu gândul de a rămâne neînvinși și după această rundă, lucru cu care se mai pot lăuda doar cei de la Concordia.

Măldărășanu și-a sfătuit jucătorii să nu considere că meciul cu Viitorul Pandurii va fi unul ușor, dat fiind faptul că gorjenii sunt pe locul 17 în clasament, cu doar două puncte. Antrenorul este convins că va fi un meci dificil, cu o echipă care are în lot atât jucători tineri, cât și cu experiență.

Măldărășanu a mai spus că echipa sa resimte o oarecare stare de oboseală după ce, miercurea trecută, a jucat 120 de minute în Cupa României, la Odorheiu Secuiesc, unde a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a învinge formația de Liga 3, dar este convins că lucrurile se vor rezolva cu bine.

”Un meci cu o echipă bună, dar care are un început mai greu de campionat. Au în lot un mixt de jucători tineri și experimentați. Anul trecut au avut un sezon foarte bun, ratând play-off-ul pe final și ajungând până în semifinalele Cupei României. Ne așteaptă un meci greu, dar suntem pregătiți. Mergem acolo cu gândul de a câștiga, fiindcă vrem să ne menținem în vârful clasamentului. Fotbaliștii noștri sunt bine, chiar dacă resimt o stare de oboseală după meciul din Cupa României. Va trece asta, iar la ora meciului cu Viitorul Pandurii toți jucătorii vor fi apți sută la sută. Rezultatele întrețin o atmosferă bună, dar și invers, atmosfera aduce rezultate bune. Doar noi ne putem pune piedici. Îmi doresc să nu apară sincope, dar dacă va fi cazul, suntem bărbați și mergem înainte. Chiar și așa, mi-ar plăcea ca ele (n.r. – sincopele), dacă vor apărea, să o facă mai târziu. Trebuie să fim uniți până la capăt! Nu este ușor de gestionat un grup cu calitate. Avem un lot foarte bun și numeric, și valoric. Sunt un antrenor care încearcă să-i mulțumească pe toți fotbaliștii și sper să reușesc”, a declarat Măldărășanu.

Înaintea ultimului meci din etapa a 6-a, Viitorul Pandurii ocupă locul 17 în Liga 2, cu 2 puncte, în timp ce FC Hermannstadt se află pe poziția a 4-a, cu 13 puncte. Lider este Concordia Chiajna, cu 16 puncte. Meciul dintre gorjeni și sibieni are loc marți, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Declarațiile lui Marius Măldărășanu înainte de Viitorul Pandurii – FC Hermannstadt:

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-nevoita-sa-plece-din-oras-pana-la-finalizarea-lucrarilor-de-la-municipalul-din-targu-jiu-unde-se-joaca-meciul-cu-fc-hermannstadt-19199910

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cristian-luput-si-a-luat-jucatorii-la-rost-dupa-esecul-rusinos-al-viitorului-pandurii-cu-acso-filiasi-din-cupa-romaniei-asa-ceva-nu-se-poate-le-am-spus-in-vestiar-ca-nu-putem-doar-sa-cerem-19199652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-primele-patru-meciuri-incep-de-la-ora-1100-alte-doua-jocuri-sunt-stabilite-tot-astazi-intr-unul-urmand-sa-evolueze-liderul-steaua-19200027

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-hermannstadt-calificare-in-16-imile-cupei-romaniei-dupa-ce-i-a-trecut-glontul-pe-la-urechi-la-odorheiu-secuiesc-maldarasanu-nu-mi-as-fi-dorit-sa-traiesc-emotiile-astea-la-meciul-asta-in-carie-19199665

Ovidiu BOICA 13 Sep. 2021, 19:45 Liga 2
Pe aceeași temă