Semeghin, internat în spital după meciul cu ACS Berceni: „Medicilor nu le-a venit să creadă că am mai rămas încă 80 de minute pe teren”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 12:41 Liga 2
Semeghin, internat în spital după meciul cu ACS Berceni:**

Dorin Semeghin s-a resimțit serios în urma unui contact cu portarul Andrei Rohețki, produs în primele minute ale întâlnirii de sâmbătă cu ACS Berceni. Căpitanul Rapidului a strâns însă din dinți și a încheiat meciul pe teren, aducându-și din plin contribuția la victorie după ce a dat centrarea la golul al doilea, marcat de Golofca, și a obținut penaltiul care a decis soarta partidei.

Fotbalistului în vârstă de 35 de ani i s-a făcut însă rău imediat după meci, la dușuri, și a fost dus de urgență la spital. „Am primit o lovitură foarte puternică în stomac și mi s-a format un hematom pe interior. Medicilor care m-au consultat nu le-a venit să creadă că am mai rămas încă 80 de minute pe teren după o asemenea lovitură. Aș fi putut să cad de pe picioare în orice moment. Deocamdată sunt internat în spital, unde mi se administrează antibiotic și sunt sub observație. Urmează să repet ecografia miercuri. Dacă hematomul se va fi absorbit, voi fi lăsat acasă. Dacă nu, va fi nevoie de o intervenție chirurgicală. În cea mai fericită situație, voi fi nevoit să absentez minim o lună de pe teren”, a declarat Dorin Semeghin.

De pe patul de spital, „Seme” nu înțelege supozițiile iscate după victoria din partida cu ACS Berceni, 3-2 după ce la pauză oaspeții conduceau cu 2-0. „Nu știu, sincer, de ce atâta lume este împotriva noastră. Doar ați văzut și voi că am stat tot meciul cu gura pe colegii mei. Le-am strigat încontinuu: Haideți băi, treziți-vă, că ne facem de rahat!”, a mărturisit Semeghin.

Fără accidentații Velescu, Sfrijan și Semeghin, Rapid Suceava va susține astăzi, în deplasare, de la ora 15:30, un meci amical cu gruparea de prima ligă FC Botoșani. Sâmbătă, jucătorii lui Bogdan Tudoreanu vor juca din nou acasă, cu SC Bacău, în etapa a 19-a.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă