Șelimbărul s-a detașat pe primul loc în Liga 2 după victoria cu Unirea Dej. Claudiu Niculescu: ”Sunt mulțumit, dar se poate și mai bine de-atât”

Ovidiu BOICA 12 Aug. 2023, 20:49 Liga 2

Antrenorul echipei CSC Șelimbăr, Claudiu Niculescu, a declarat, imediat după finalul meciului câștigat cu 2-0 în fața Unirii Dej, că este mulțumit de evoluția jucătorilor săi.

Claudiu Niculescu, după victoria cu 2-0 cu Unirea Dej: ”Scorul putea fi mult mai mare, dar să nu-l mâniem pe Dumnezeu”

Raul Rotund (65′) și Marvin Schieb (70′) au înscris golurile partidei desfășurată la Cisnădie, sâmbătă, în etapa a 2-a a Ligii 2.

Niculescu este de părere că diferența de pe tabelă ar fi putut fi și mai mare, șelimbărenii irosind alte câteva ocazii clare de a mai înscrie. Antrenorul a susținut, cu această ocazie, că mai sunt lucruri de pus la punct în angrenajul echipei sale, dar și că o așteaptă o săptămână cu două deplasări grele, în Cupa României și campionat.

”Eu, unul, zic că a fost un meci bun al nostru, un meci pe care l-am controlat în totalitate. M-au interesat, în primul rând, punctele puse în joc, dar băieții au avut o evoluție solidă astăzi. Nu i-am dat, practic, adversarului nicio șansă și cred că scorul putea fi mult mai mare, dar până la urmă să nu-l mâniem pe Dumnezeu, pentru că tot trei puncte luam. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Traversăm o perioadă bună, suntem într-o formă sportivă – zic eu – bună, dar urmează o săptămână grea, cu meci în Cupa României (n.r. miercuri, la Câmpulung Muscel), apoi un meci greu, într-o deplasare foarte grea, la Alexandria. Cred că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Asta este de datoria mea, să fac asta în săptămâna care urmează. Sunt mulțumit de ceea ce am arătat astăzi, dar se poate și mai bine de-atât. Am făcut, bineînțeles, și greșeli care sunt inerente la acest nivel, dar m-a bucurat foarte mult unitatea grupului, s-au ajutat între ei pe parcursul întregului meci și asta s-a văzut în evoluția noastră din teren”, a declarat Claudiu Niculescu.

Campania de achiziții a Șelimbărului nu este încheiată. Semnează Berisha?

”Principalul” echipei CSC Șelimbăr a lămurit absența din lotul pentru jocul cu Unirea Dej a celor doi jucători transferați cu puțin timp înainte de a începe sezonul, muntenegreanul Danilo Babovic și francezul Paul Henri Mouasso: ”Sunt în urmă cu pregătirea, pentru că au venit după ce ne-am întors din cantonamentul din Bulgaria, au cam trei săptămâni în urma celorlalți, dar ușor, ușor o să-i aducem și pe ei la niște parametri care o să le permită să aibă evoluții mult mai bune.”

Mouasso a fost în lot la primul joc, 1-0 cu Metaloglobus, și a fost introdus în minutul 80.

Claudiu Niculescu a lăsat să se înțeleagă că este posibil ca lotul să fie completat pe parcurs, dar n-a dorit să ofere amănunte. ”Mai căutăm ceva, dar deocamdată aș prefera să nu spun acest lucru, mai încercăm să ne întărim pe toate posturile și sper ca, în săptămânile viitoare, să rezolvăm și acest aspect”, a completat antrenorul ”călăreților roșii”.

Din informațiile Liga2.ro, la Șelimbăr ar putea ajunge Valmir Berisha (27 de ani), ultima dată la Minaur Baia Mare și în România fost jucător și la Chindia și SC Oțelul.

Urmează trei deplasări pentru CSC Șelimbăr

CSC Șelimbăr e lider în Liga 2, fiind deja singura echipă cu maximum de puncte, cu toate că au trecut doar două etape.

Pentru ”călăreții roșii”, urmează trei deplasări consecutive. Prima va fi la mijlocul săptămânii viitoare, la ACS Muscelul Câmpulung Elite, pentru un meci din Turul 3 al Cupei României, echipă din Liga 3. Apoi, sâmbătă și peste o săptămână, jucătorii lui Claudiu Niculescu vor evolua în campionat la CSM Alexandria (19 august, ora 11:00), respectiv Concordia Chiajna (încă neprogramat cu exactitate).

Foto: Cătălin Crăciun
Video: CSC Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-deplasare-primul-esec-pentru-unirea-dej-cu-nastai-antrenor-19280272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-rapus-unirea-dej-19280133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-remiza-cu-csm-slatina-scor-0-0-19280211

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-csc-dumbravita-corvinul-0-0-19280164

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-victorie-in-duelul-cu-cs-tunari-scor-2-1-19280134

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-2-a-din-liga-2-19279970

Ovidiu BOICA 12 Aug. 2023, 20:49 Liga 2
Pe aceeași temă