Șeful Dunării Călărași dă vina pe presă pentru că echipa sa nu joacă nimic și se îndreaptă către retrogradare

Marius ANGHEL 09 Oct. 2016, 13:16 Liga 2

Viceprimarul orașului Călărași, Viorel Ivanciu, unul dintre coordonatorii echipei de pe malul Borcei, a dat vina pe presă că echipa lui Adrian Mihalcea merge prost în campionat și nu are rezultate.

„Când n-o să mai avem fotbal, handbal și futsal, poate o să regretați că ați scris aceste articole… sau poate nu. Cu siguranță nu știți decât să distrugeți. Să construiți este foarte greu. Și voi și cei care sunt plătiți să facă rău… dar și cei care ar trebui să susțină activitatea sportivă. Să vă asumați toate aceste acțiuni. Călărășenii adevărați vă vor judeca. Felicitări jucătorilor și antrenorilor pentru determinarea și atitudinea din jocul de astăzi, având în vedere că unii fac tot posibilul ca echipa să piardă, rezultatul este bun”, a scris viceprimarul Viorel Ivanciu pe facebook.

Ivanciu este cel mai important coordonator al echipei călărășene. Datorită implicării lui și a celor care au făcut parte din echipa sa, Dunărea a ajuns în Liga a 2-a, anul trecut după 20 de ani de absență. Viorel Ivanciu este omul care a sprijinit echipele din Călărași, orașul ajungând acum să aibă formații în Liga 2 și în prima ligă la futsal. Prin comentariul pe care l-a postat pe facebook, Viorel Ivanciu se adresează și celor care conduc orașul și județul Călărași, oamenilor politici.

Ajunsă la un punct distanță de ultima echipă care se află pe loc retrogradabil, Dunărea Călărași joacă foarte prost în acest sezon de Liga 2, în cele 11 etape desfășurate până acum înregistrând trei victorii, patru egaluri și patru înfrângeri, cu un golaveraj negativ, 12-13. În plus, Dunărea a fost eliminată și din Cupa României, de Dinamo II, o echipă din Liga 3. Toate aceste rezultate sub așteptări au dus la reacții vehemente ale fanilor echipei. Suporterii îi cer demisia lui Mihalcea, un antrenor care a trebuit să se descurce cu jucători sub valoarea celor care au evoluat la Dunărea în campionatul trecut și care au fost lăsați să plece foarte ușor.

De fiecare dată când lucrurile merg prost la Călărași, în sport, cineva trebuie să fie vinovat. Conducerea Dunării ar trebui să facă o analiză clară la ceea ce se întâmplă chiar în interiorul propriului club. Nu presa e vinovată pentru evoluția slabă a echipei. Nu au jucat ziariștii pe teren și nu ziariștii le spun celor din conducere ce să facă și cum să facă la echipă ca lucrurile să meargă.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 09 Oct. 2016, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă