Sebi Tudor: „Am pierdut ca niște blegi”

25 Mar. 2009, 16:48 Liga 2
Sebi Tudor: „Am pierdut ca niște blegi

Tehnicianul petroliștilor, Eusebiu Tudor, crede că de vină pentru înfrângerea suferită de echipa sa, sâmbătă, este doar atitudinea mult prea relaxată pe care a afișat-o echipa sa în confruntarea de la Roman.

 

„Am pierdut ca niște blegi. Era un meci pe care trebuia să-l câștigăm, indiferent de situație. Sunt convins că a fost o problemă de atitudine. Am crezut că o să o să avem un meci ușor, deși le-am atras atenția jucătorilor că trebuie să tratăm la fel fiecare adversar, indiferent de locul pe care îl ocupă în clasament. Am primit repede gol și, astfel, le-am dat șansa adversarilor să capete încredere. S-a jucat, apoi, într-un singur sens, spre poarta gazdelor, dar, din păcate, am ratat din nou foarte mult”, a încercat Sebi Tudor să găsească explicații pentru eșecul de la Roman.

 

După înfrângerea suferită sămbătă, șansele ca Petrolul să se implice în lupta pentru promovare au devenit extrem de mici. Ploieștenii vor avea un program dificil, urmând sa întâlnească Dunărea Galați pe teren propriu, liderul Ceahlaul, în deplasare, și din nou acasă, cu Delta Tulcea.

 

„Trebuie să jucăm până la capăt și să încercăm să obținem cât mai multe puncte din partidele care ne-au mai rămas de disputat. Știu că jucătorilor le este greu să se motiveze, pentru că nici ei nu știu ce se va întâmpla din vară, dar am încercat să le explic că este important să evolueze cât mai bine, pentru a atrage atenția asupra lor. Apoi, ce se va întâmpla după finalul campionatului, rămâne de văzut”, a mai spus Tudor.

 

25 Mar. 2009, 16:48 Liga 2
Pe aceeași temă