Se poate face performanță și cu bani puțini. Unirea Dej a întrecut toate așteptările cu ”un buget bunicel de Liga 3”

Răzvan STÎNGĂ 15 Jan. 2022, 18:28 Liga 2
Se poate face performanță și cu bani puțini. Unirea Dej a întrecut toate așteptările cu ”un buget bunicel de Liga 3”

Unirea Dej poate fi catalogată drept revelația Ligii a 2-a după prima parte a sezonului, dacă ne referim la clasarea după 16 etape, în raport cu investițiile și condițiile de care dispune nou-promovata. Acest lucru a fost confirmat de președintele clubului, Gabriel Magdaș.

Unirea Dej, buget de Liga 3 

Conducătorul Unirii Dej a surprins cu ultima declarație, când a venit vorba despre bugetul pe care echipa l-a avut în prima parte a stagiunii în curs, până la vacanța de iarnă. Gabriel Magdaș a recunoscut că Unirea Dej a avut ”un buget bunicel de Liga 3”.

Din acest motiv, dejenii nici nu au fotbaliști cunoscuți în lot, ci în foarte mare măsură tineri, pentru că nu-și permit să plătească salarii mari. Însă, anul 2022 va fi unul mai bun din perspectiva aspectului financiar, după cum a declarat Gabriel Magdaș, bugetul urmând să fie la nivelul minim al Ligii a 2-a.

A trebuit să gestionez această jumătate de an cu un buget bunicel de Liga 3, dar cu echilibru, cu atenție, cu corectitudine am ajuns să terminăm anul fără a avea datorii de vreun fel.

Nu pot să spun dacă va veni un jucător important la noi în această iarnă, deocamdată, împreună cu Dragoș, analizăm. Va trebui să fim foarte atenți, pentru că nici anul 2022 nu va fi unul excepțional din punct de vedere financiar. Vom sta un pic mai bine decât anul trecut, dar undeva spre bugetul minim al Ligii a 2-a.

Atunci, va trebui să ținem foarte bine de fiecare ban, iar faptul că avem poziția pe care o avem, că avem jocul pe care îl avem, faptul că mai sunt cu tot cu play-out nouă meciuri, trebuie să gândim foarte, foarte bine orice mișcare care ne poate afecta bugetul. Trebuie să fim și foarte atenți, pentru a putea rămâne în Liga 2”, a spus Gabriel Magdaș, la Metropola TV.

O singură schimbare de lot a făcut Unirea Dej în această iarnă 

Dacă e să ne raportăm la transferurile din această iarnă, subiect abordat de președintele Unirii Dej, nou-promovata a mutat o singură dată, la capitolul plecări. Formația antrenată de Dragoș Militaru a anunțat, încă de anul trecut, finalul înțelegerii cu mijlocașul Alexandru Blaj (24 de ani), care a jucat foarte puțin în etapele scurse până acum din Liga 2.

Unirea Dej se pregătește pe plan local în această iarnă, iar seria meciurilor amicale va începe peste o săptămână, la 22 ianuarie, cu FC Hermannstadt. Programul complet de pregătire poate fi accesat AICI.

Foto: Unirea Dej 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-atacant-jucatorul-cel-mai-rezistent-la-testul-gacon-din-lotul-unirii-dej-singurul-care-a-si-terminat-proba-fizica-19216305

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-s-a-reunit-intr-un-cadru-de-iarna-in-toata-regula-primele-impresii-ale-lui-dragos-militaru-si-lotul-avut-la-dispozitie-19215806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-stabilit-adversarii-pe-care-i-va-intalni-in-perioada-de-pregatire-se-va-testa-in-amicale-cu-trei-echipe-din-liga-3-doua-din-liga-2-si-una-din-liga-1-19215778

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-desemnat-cel-mai-bun-fotbalist-din-2021-golgheterul-mircea-manole-favoritul-fanilor-dupa-cele-noua-goluri-reusite-in-acest-sezon-19215410

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Jan. 2022, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă