OFICIAL | Unirea Dej și antrenorul Dragoș Militaru au semnat prelungirea contractuală! Durata noii înțelegeri și reacția ”principalului”

Andrei PASCU 06 Dec. 2021, 13:40 Liga 2
OFICIAL | Unirea Dej și antrenorul Dragoș Militaru au semnat prelungirea contractuală! Durata noii înțelegeri și reacția ”principalului”

Rezultatele bune realizate în acest an de Unirea Dej au determinat conducerea clubului să îi ofere un nou contract antrenorului Dragoș Militaru (31 de ani). Vechea înțelegere era valabilă până la finalul actualui campionat, dar acum s-a parafat alta, care leagă cele două părți până la finalul sezonului următor, până în vara lui 2023.

Dragoș Militaru a prelungit contractul cu Unirea Dej! 

Anunțul a fost făcut de Unirea Dej chiar după ultimul meci disputat de nou-promovată în acest an în Liga 2, luni, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae. La conferința de presă în care s-a făcut publică vestea, alături de antrenor a participat și președintele executiv Gabriel Magdaș.

”Începem săptămâna cu o veste excelentă! Moș Nicolae a pus în ghetuțe un nou contract pentru antrenorul Dragoș Militaru.

În această dimineață, la sediul clubului, președintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș și antrenorul Dragoș Militaru au reînnoit contractul dintre cele două părți (care urma să expire la sfârșitul sezonului). Noua înțelegere este valabilă până în vara anului 2023”, se arată în anunțul făcut de Unirea Dej.

Dragoș Militaru: ”Toți factorii din club și cei care susțin echipa sunt implicați și sper să fie la fel și în continuare” 

Reacția lui Dragoș Militaru, după semnarea contractului: ”Este de fapt o prelungire a proiectului prin care am încercat să ne dezvoltăm și îmi doresc să continuăm acest proces cât mai mult timp.

Toți factorii din club și cei care susțin echipa sunt implicați și sper să fie la fel și în continuare, acesta fiind factor decizional pentru a prelungi înțelegerea. Eu îmi doresc să fim mai buni de la an la an și această mentalitate trebuie să o aibă și clubul.

Știu că nu e ușor pentru că pașii au fost destul de rapizi, de la o echipă de Liga 3, din a doua parte a clasamentului, la o echipa de prima parte a clasamentului Ligii 2. Acest progres îmi doresc să îl continuăm.”

Gabriel Magdaș: ”Ambele părți își doresc o derulare a activității având la bază aceleași principii și coordonate de performanță sportivă”

Gabriel Magdaș a declarat că dorința de a continua colaborarea a fost una naturală, iar prelungirea contractului a venit, mai mult, ca o confirmare a recunoștinței pe care conducerea o arată față de Dragoș Militaru, în contextul în care vechea înțelegere mai era valabilă până la finalul campionatului.

”Dragoș Militaru este un antrenor profesionist, extrem de implicat în tot ceea ce face, cu dorință de a evolua. În aceste condiții, prelungirea contractului pentru încă un sezon a venit natural, fiind o condiție importantă în asigurarea stabilității proiectului fotbalistic de la Unirea Dej.

Faptul că am reușit acest lucru înseamnă că ambele părți își doresc o derulare a activității având la bază aceleași principii și coordonate de performanță sportivă. Împreună cu toți cei implicați, domnul primar, Consiliul Local, sponsori, suporteri, băieții minunați din Brigada Someșeană, sper să ducem clubul Unirea Dej cât mai sus posibil”, a afirmat președintele executiv al Unirii Dej.

Unirea Dej a încheiat anul cu un nou succes 

În ultima etapă din 2021, Unirea Dej a învins la limită, pe teren propriu, Metaloglobus, cu scorul de 1-0. Singura reușită a partidei a fost marcată de Ionuț Rus, în minutul 85.

În cele 16 etape disputate în Liga 2 în acest an, dejenii au înregistrat șase victorii, patru egaluri și șase înfrângeri și au acumulat 22 de puncte. Au un golaveraj de plus unu, grație a 15 goluri marcate și 14 primite. În ciuda situației bune din ierarhia Ligii a 2-a, Unirea Dej are unul dintre cele mai slabe atacuri. Doar Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași, Unirea Constanța și FC Brașov au marcat mai puține goluri decât trupa lui Dragoș Militaru.

Unirea Dej începe 2022 pe terenul formației FK Csikszereda 

La fel ca toate celelalte echipe din Liga 2, Unirea Dej va mai disputa trei meciuri în 2022, în sezonul regular. În primă fază va merge pe terenul formației FK Csikszereda, pentru ca mai apoi să primească vizita Viitorului Pandurii, iar ulterior să încheie sezonul regular la Brăila, cu Dacia Unirea.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pustii-de-la-unirea-dej-tot-mai-increzatori-dupa-parcursul-solid-din-liga-2-ionut-rus-incercam-sa-dam-tot-ce-e-mai-bun-pentru-o-nou-promovata-e-bine-dar-trebuie-sa-muncim-mai-departe-19213340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-da-inca-o-lovitura-in-ultima-etapa-a-anului-nou-promovata-mai-face-o-victima-importanta-metaloglobus-dragos-militaru-tot-timpul-imi-propun-lucruri-marete-pentru-asta-ne-antre-19213084

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-16-poli-iasi-are-nevoie-de-victorie-la-avrig-pentru-a-mai-spera-la-play-off-la-brasov-si-calarasi-au-loc-jocuri-crancene-intre-echipe-din-subsolul-clasamentului-19212964

Andrei PASCU 06 Dec. 2021, 13:40 Liga 2
Pe aceeași temă