FC Buzău s-a reunit sub comanda lui Cristian Pustai, cu lotul de la SCM Gloria Buzău. Jucătorul nou surprins la prima ședință de pregătire

Răzvan STÎNGĂ 23 Jun. 2021, 14:57 Liga 2
FC Buzău s-a reunit sub comanda lui Cristian Pustai, cu lotul de la SCM Gloria Buzău. Jucătorul nou surprins la prima ședință de pregătire

FC Buzău, noua echipă care va cesiona dreptul de joc în Liga 2 al formației SCM Gloria Buzău, a organizat primul antrenament. Vacanța de vară s-a terminat, iar antrenorul Cristian Pustai, care încă nu a fost confirmat oficial de club, a coordonat ședința de pregătire de marți, 22 iunie.

FC Buzău a avut la prima ședință de pregătire, în mare măsură, lotul de sezonul trecut al SCM Gloria Buzău

La prima ședință de pregătire, Cristian Pustai a avut, în mare măsură, același lot din sezonul trecut pe care l-a avut la dispoziție Ilie Stan.

În plus, se pare că FC Buzău a făcut și primele transferuri pentru următoarea stagiune. Unul dintre cei surprinși la ședința de pregătire este mijlocașul Bogdan Oțelită (18 ani), care a evoluat ultima dată la Aerostar Bacău, echipă retrogradată în Liga 3 la finalul campionatului trecut.

După câteva ședințe de pregătire, nu este exclus ca FC Buzău să facă mai multe schimbări la nivelul lotului, să mai renunțe la anumiți fotbaliști, dar și să aducă alții în schimb, care să îi permită să se lupte la primele locuri în Liga 2, după ce a primit dreptul legal de a putea promova în Liga 1.

În stafful tehnic al lui Cristian Pustai ar putea intra un actual fotbalist din lot. Este vorba de veteranul Ciprian Petre. Clubul i-a propus acest nou rol, iar mijlocașul de 40 de ani ar putea fi tentat de ofertă.

  • Începând cu 30 iunie, FC Buzău va organiza un cantonament la Sărata Monteoru.

FC Buzău i-a chemat la antrenamente și pe Sergiu Pîrvulescu și Cristian Balgiu, chiar dacă au semnat cu alte cluburi 

FC Buzău a pierdut trei jucători până acum, după terminarea campionatului precedent de Liga 2.

Fundașul dreapta Sergiu Pîrvulescu (17 ani) a semnat cu Petrolul, mijlocașul central Cristian Balgiu (26 de ani) s-a înțeles cu Universitatea Cluj, în timp ce fundașul Ciprian Perju (25 de ani) a dat curs propunerii de la Unirea Slobozia. Ultimii doi au fost prezenți la reunirea buzoienilor, clubul nedorind să-i lasă să se pregătească deja cu noile lor echipe.

Chiar dacă au semnat cu alte cluburi, FC Buzău i-a chemat la antrenamente, ei mai fiind sub contract cu SCM Gloria până pe 30 iunie.

Mai mulți conducători ai clubului, prezenți la primul antrenament 

La prima ședință de pregătire au luat parte și conducătorii noii echipe FC Buzău. Printre ei s-au numărat Constantin Cristea (investitorul privat al clubului, ales președintele Consiliului Director al FC Buzău), Cristian Ceauşel (foto, primul din dreapta, membru în Consiliul Director al FC Buzău, respectiv președintele SCM Gloria Buzău), Marin Mitran (foto, în centru, administratorul delegat al investitorului privat al FC Buzău) sau Felix Rache (vicepreşedintele Consiliului Județean Buzău, ginerele lui Cristea).

În ceea ce privește partea de conducere a noii entități de la Buzău, chiar vinerea trecută, la prima ședință AGA, Constantin Cristea, investitorului privat, a fost ales președintele Consiliului Director.

Cristian Pustai nu e prea îndrăgit de oficialii din AGA 

Numirile antrenorului și președintelui de la FC Buzău se vor face în perioada următoare, doar că, potrivit surselor Liga2.ro, anumiți membri ai AGA nu prea sunt de acord cu variantele Cristian Pustai și Marin Mitran. Aceștia și-ar dori localnici în structurile de conducere ale clubului, nu ”mercenari”, cum sunt percepuți Pustai și Mitran.

Referitor la Marin Mitran, în acest moment este numit administrator delegat al investitorului privat. Mitran, impresar și fost conducător la CSM Ceahlăul, estea favorit pentru preluarea postului de președinte.

Ca director de marketing a fost numit Mihai Constantin.

Foto: Buzăul Sportiv

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-daniel-oprita-continua-cu-steaua-va-semna-in-conferinta-de-presa-contractul-de-prelungire-iar-conducerea-csa-i-a-anuntat-obiectivul-19190096

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-avut-la-reunire-sase-jucatori-de-la-acs-poli-rus-a-fost-intors-din-drum-de-antrenorul-dorin-toma-ivanovici-si-cioinac-s-au-despartit-si-ei-de-echipa-timisoreana-19190088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-coronei-bulversati-de-tot-ceea-ce-se-intampla-in-jurul-echipei-se-antreneaza-de-o-saptamana-insa-autoritatile-din-brasov-nu-au-discutat-o-data-cu-ei-despre-noul-proiect-19190084

Răzvan STÎNGĂ 23 Jun. 2021, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă