SCM Gloria Buzău și-a ales antrenorul și președintele. Noul ”principal” a fost surprins în oraș și urmează să fie prezentat

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2021, 15:09 Liga 2
SCM Gloria Buzău și-a ales antrenorul și președintele. Noul ”principal” a fost surprins în oraș și urmează să fie prezentat

SCM Gloria Buzău este pregătită din toate punctele de vedere pentru campionatul următor de Liga 2. E vorba de modul în care va fi organizat clubulul, partea administrativă, dar și numirea unui nou antrenor, după ce înțelegerea cu Ilie Stan nu a mai fost prelungită.

SCM Gloria Buzău și-a ales președintele și antrenorul 

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a afirmat că toate lucrurile sunt puse la punct, iar miercuri, 16 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, vor fi prezentantate ultimele detalii. Actuala SCM Gloria Buzău, viitoare Asociația Sportivă Fotbal Club Buzău, va anunța miercuri și noul antrenor, dar și președintele.

Edilul Buzăului nu a vrut să facă prea multe precizări despre alegerea conducerii, cu ce antrenor s-a ajuns la o înțelgere pentru preluarea noului proiect care va începe în Buzău, în această vară.

Miercuri vom avea ședinte de Consiliu Local și Consiliu Județean legate de Gloria – fotbal. Lucrurile s-au rezolvat favorabil și din punct de vedere juridic și sportiv. Vom avea drept de promovare, dar și antrenor și președinte. N-am voie să spun mai multe, e o înțelegere între cele trei structuri de la Gloria, o respect”, a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma, la Campus Tv, citat de Buzoienii.

Noul antrenor, Cristian Pustai 

Potrivit Buzoienii, numele antrenorului este deja cunoscut în Buzău, chiar dacă nu a fost făcut public. Este vorba de fostul ”principal” al Dunării Călărași, Cristian Pustai, variantă prezentată de Liga2.ro, în exclusivitate, încă de zilele trecute. Se pare că antrenorul a și fost surprins în oraș în această perioadă, pentru negocieri și, poate, chiar pentru semnarea contractului.

Înainte de varianta Cristian Pustai, pe lista conducerii s-au mai aflat alți trei antrenori importanți din fotbalul românesc, Mihai Teja, Dan Alexa și Marius Lăcătuș.

SCM Gloria Buzău, în pericol să piardă zeci de jucători zilele următoare 

Acum, SCM Gloria Buzău trebuie să rezolve și problemele legate de jucătorii din lot. Liga2.ro a anunțat la începutul lunii iunie că zeci de fotbaliști își finalizează înțelegerile în vigoare cu SCM Gloria Buzău, iar clubul nu ar fi început discuțiile pentru prelungiri.

Oricum, buzoienii au pierdut un jucător extrem de important în campionatul trecut, pe mijlocașul central Cristian Balgiu (26 de ani), care a semnat zilele anterioare cu Universitatea Cluj. Sursele Liga2.ro au aflat că peste 20 de jucători își termină contractele în această vară, la finalul lunii iunie

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2021, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă