SCM Gloria Buzău riscă să rămână în orice moment fără doi jucători importanți, Gabriel Nedelea și Cosmin Tucaliuc. Ilie Stan: ”Amândoi sunt jucătorii lui Hagi. Îi poate lua oricând”

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2020, 16:07 Liga 2
SCM Gloria Buzău riscă să rămână în orice moment fără doi jucători importanți, Gabriel Nedelea și Cosmin Tucaliuc. Ilie Stan: ”Amândoi sunt jucătorii lui Hagi. Îi poate lua oricând”

SCM Gloria Buzău a intrat în vacanță și cel mai probabil în această iarnă vor urma și câteva transferuri. La echipa lui Ilie Stan ar putea fi anunțate atât veniri cât și plecări, dar la capitolul despărțiri pot intra doi dintre cei mai buni jucători din acest sezon. Antrenorul buzoienilor a recunoscut că poate rămâne în orice moment fără fundașul lateral Gabriel Nedelea (20 de ani) și mijlocașul Cosmin Tucaliuc (20 de ani).

Ilie Stan: ”Da, amândoi sunt jucătorii lui Hagi. Îi poate lua oricând de la noi” 

Cei doi jucători nu aparțin Buzăului. Ei sunt împrumutați de la echipa din prima ligă Viitorul Constanța. Deși au fost luați până la finalul sezonului actual, Ilie Stan a recunoscut că echipa de la malul mării îi poate repatria în orice moment.

Da, amândoi sunt jucătorii lui Hagi. Îi poate lua oricând de la noi. Tucaliuc și Nedelea sunt doar împrumutați la Gloria”, a declarat Ilie Stan pentru Buzoienii.

Nedelea și Tucaliuc au fost destul de mult utilizați de Ilie Stan în acest sezon de Liga 2, până la pauza de iarnă. Din cele 14 partide pe care le-a jucat SCM Gloria Buzău până acum, Nedelea a fost utilizat în nouă confruntări și a marcat de două ori. De partea cealaltă, Tucaliul a prins și mai multe partide, 14, și a marcat de patru ori.

Gabriel Nedelea și Cosmin Tucaliuc au fost împrumutați și sezonul trecut de Viitorul Constanța la SCM Gloria Buzău. În stagiunea 2019/2020 au evoluat în 15 respectiv 22 de confruntări.

SCM Gloria Buzău termină anul la mijlocul clasamentului 

SCM Gloria Buzău este la mijlocul clasamentului la finalul acestui an, pe locul 11. În 14 partide a acumulat 21 de puncte, grație a cinci victorii, șase egaluri și trei înfrângeri. În ultimele șase runde din Liga 2, formația lui Ilie Stan a obținut numai rezultate pozitive, trei victorii și trei rezultate de egalitate,.

La reluarea campionatului, mai are programate șase meciuri cu: ASU Poli (deplasare), Rapid (acasă), Unirea Slobozia (acasă), Metaloglobus (deplasare), Pandurii (acasă), Turrris Oltul (deplasare).

Foto: Adrian Berger/ Sport Pictures 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2020, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă