Schimbări de program

10 Mar. 2009, 16:18 Liga 2
Schimbări de program

În urma ședinței Comitetului Executiv ce a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal în data de 9 martie 2009 s-au luat o serie de măsuri care au dus la modificarea unor date de disputare a partidelor din returul sezonului 2008-2009 atât la nivelul ligii secunde cat și la nivelul ligii a treia. Iata schimbarile care vizeaza echipele nemțene angrenate în eșaloanele doi și trei ale fotbalului românesc:
 
LIGA A II-A
 
Pentru divizia secundă, schimbările vizează etapele cu numerele 28 și 29, pentru ca apoi, până la finalul campionatului, jocurile să se dispute din săptămâna în săptămână. Astfel, Ceahlăul va evolua în etapa 28, la FC Snagov, în ziua de miercuri, 6 mai, și nu pe 9 mai, așa cum era programarea inițială. În ziua de 9 mai 2009, galben-negrii vor primi pe Cetatea Suceava, pentru partida din etapa cu numarul 29. Cealaltă divizionară secundă, care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Roman, Lotus Baile Felix, va juca în runda cu numarul 28, pe 6 mai, la Dunărea Giurgiu, iar pe 9 mai va sta, pentru că ar fi trebuit să joace cu Prefab Modelu, echipă retrasă din campionat.
 
LIGA A III-A
 
Pentru eșalonul trei, schimbările vizează etapele cu numerele 29 și 30, pentru că apoi, până la finalul campionatului, jocurile să se dispute din săptămânal.
Programul pentru echipele nemțene va fi urmatorul:
 
Etapa 28, pe 5 mai și nu pe 8 mai cum era inițial:
 
Ceahlăul II Piatra Neamț – CSM Râmnicu Sărat.
Cetatea Târgu Neamț – Rapid CFR Suceava
Laminorul Roman – Oțelul II Galați
 
 
Etapa 30, pe 8 mai și nu pe 12 mai, cum era inițial:
 
Ceahlăul II Piatra Neamț – Laminorul Roman
Cetatea Tg. Neamț stă, pentru că ar fi trebuit să joace cu FCM II Bacău, care s-a retras din campionat.
 

Articol scris de Dan Eșanu
 

10 Mar. 2009, 16:18 Liga 2
Pe aceeași temă