Scenariu trist pentru ”U” Cluj. Când poate reveni cel mai devreme pe teren Valentin Alexandru. Informațiile oferite de Erik Lincar

Răzvan STÎNGĂ 25 Aug. 2021, 17:52 Liga 2
Scenariu trist pentru ”U” Cluj. Când poate reveni cel mai devreme pe teren Valentin Alexandru. Informațiile oferite de Erik Lincar

Universitatea Cluj trebuie să se descurce fără Valentin Alexandru și în etapele următoare. Atacantul de 29 de ani nu va reveni curând la antrenamentele ardelenilor, după cum a declarat recent ”principalul” Erik Lincar. Pauza se va prelungi pentru Alexandru încă două-trei săptămâni.

Revenirea lui Valentin Alexandru pe teren, luată în calcul de la finele lui septembrie 

De atunci va relua antrenamentele, astfel că, cel mai devreme, va intra în planurile lui Lincar peste o lună, spre finele lui septembrie. Dacă informațiile oferite de antrenorul Universității Cluj se vor confirma, iar problemele de sănătate ale lui Valentin Alexandru nu se vor rezolva peste noapte, el ar putea intra la joc, probabil, abia începând cu etapa a 8-a a Ligii a 2-a, când ardelenii vor juca în deplasare, la Brăila, cu Dacia Unirea.

Este o perioadă de început, abia acum și-a dat jos atela, urmează un program cu fizioterapeutul și sper eu ca în două, trei săptămâni să poată să reînceapă antrenamentele”, a declarat Erik Lincar, pentru FC Universitatea Cluj, în ceea ce privește situația lui Valentin Alexandru.

Valentin Alexandru a apucat să joace doar în prima etapă a Ligii a 2-a, cu Politehnica Timișoara, meci pe care Universitatea Cluj l-a câștigat cu 3-0. De altfel, atacantul sosit de la Dunărea Călărași a și reușit să marcheze un gol atunci. Nu a terminat confruntarea cu bănățenii pe teren, fiind înlocuit în minutul 77.

”U” Cluj a pierdut în etapa a 4-a 

”U” Cluj și-a stricat parcursul impecabil din noul sezon al Ligii a 2-a, după etapa cu numărul 4. După trei victorii în primele trei runde, ardelenii au plecat învinși de la Iași, cedând cu 0-2 în fața Politehnicii.

Acum, formația lui Lincar se află pe locul 6, cu 9 puncte, la trei lungimi de liderul Concordia Chiajna, singura echipă cu victorii le linie până acum. În runda a 5-a, Universitatea Cluj va juca acasă, cu Metaloglobus.

Miercuri, Universitatea Cluj are primul meci în Cupa României, în turul 3. Toate rezultatele și informațiile fazei a 3-a a competiției sunt AICI.

Foto: FC Universitatea Cluj

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Aug. 2021, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă