Scandal la Dinamo după numirea lui Ovidiu Burcă! Iulian Mihăescu acuză conducerea: ”Nu am primit nici măcar un telefon să mă întrebe dacă mai trăiesc la Săftica!” | EXCLUSIV

Autor: Daniel VLAD Publicat: 21 Jul. 2022, 17:50 Actualizat: 21 Jul. 2022, 17:52 Liga 2
Scandal la Dinamo după numirea lui Ovidiu Burcă! Iulian Mihăescu acuză conducerea: ”Nu am primit nici măcar un telefon să mă întrebe dacă mai trăiesc la Săftica!” | EXCLUSIV

Antrenorul dinamovist Iulian Mihăescu (foto) este total dezamăgit de modul în care administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și noul administrator special Vlad Iacob s-au comportat cu el în ultimele zile.

Astăzi, 21 iulie, Dinamo și-a prezentat oficial noul antrenor principal, în persoana lui Ovidiu Burcă, ultima dată la CSM Slatina, echipă pe care a condus-o în Liga 3, a promovat-o în această vară în Liga 2 și apoi cele două părți s-au despărțit. La conferința de prezentare a sa a fost și Vlad Iacob.

Antrenamentul din această dimineață de la Săftica a fost condus tot de cuplul Iulian Mihăescu – Ionel Augustin.

Iulian Mihăescu, supărat că niciun conducător de la Dinamo nu l-a căutat să-l întrebe despre echipă

Antrenorul Mihăescu s-a arătat dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Dinamo și a mărturisit pentru ProSport că abosolut niciun om cu putere de decizie de la echipă nu l-a căutat în ultimele zile să discute cu el.

Iulian Mihăescu a mai spus că, în acest moment, nici măcar nu știe dacă el va mai merge cu echipa la partida amicală pe care Dinamo o va disputa la CSO Plopeni.

Noul antrenor Ovidiu Burcă nu l-a numit printre cei pe care îi dorește în stafful său tehnic.

”E bine că măcar voi mă mai sunați și pe mine, că în rest nu mă mai caută nimeni. Este incredibil. Eu am fost cu Augustin și am condus antrenamentul la Săftica, de la 10, jucătorii m-au întrebat vrute și nevrute, iar eu habar n-am avut ce să le spun. Voi poate știți ce a spus Burcă prin conferință și ce planuri are, dar eu nu știu absolut nimic.

Nu știu dacă vor să mă mai țină și pe mine în staff, nu vor să mă mai țină, mă mai duc la Plopeni cu echipa, nu știu absolut nimic.

Am auzit și eu că au făcut conferință și l-au prezentat pe Burcă, dar cu mine nu a vorbit nimeni absolut nimic. Burcă nu și-a trimis nici măcar unul dintre secunzii săi la Săftica. Burcă nici măcar un telefon nu mi-a dat să mă întrebe de jucători.

Au fost la Săftica doar eu cu Augustin. Se pare că eu am fost bun doar în momente grele, dar asta este România. Domnii Zăvăleanu și Vlad nici măcar nu mi-au dat un telefon să se intereseze dacă mai trăiesc pe la Săftica”, a spus Mihăescu.

  • Iulian Mihăescu (59 de ani) este un fost fotbalist al lui Dinamo, campion cu această echipă cu care se identifică. Este un antrenor de casă al clubului, fiind ”secundul” multor ”principali” trecuți pe banca alb-roșilor.

Altfel, la Dinamo va ajunge Guillaume Thiry, un mijlocaș central belgian care a evoluat în sezonul trecut la Inter Leipzig, în liga a șasea din Germania!

Totodată, la Dinamo ar putea veni ca sponsor agenție de betting 888.ro.

Foto: Ionuț Tabultoc / Sport Pictures

Autor: Daniel VLAD Publicat: 21 Jul. 2022, 17:50 Actualizat: 21 Jul. 2022, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă