Stop joc în amicale și pentru SC Oțelul. Ultimul test înaintea reluării Ligii 2, cu Metalul Buzău

Andrei PASCU 17 Feb. 2023, 17:04 Liga 2

SC Oțelul a terminat meciurile amicale, vineri, 17 februarie, când a întâlnit, la Buzău, pe Stadionul Metalul, Metalul Buzău, formație clasată pe locul 2 în Seria 2 a Ligii 3. Partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Dorinel Munteanu a mizat pe un prim 11 pe care l-ar putea utiliza și în prima partidă din Liga 2 din acest an, cu CSM Slatina, din deplasare. De altfel, în amicalele disputate în această iarnă SC Oțelu a tot avut probleme pe faza ofensivă, marcând puțin.

SC Oțelul, fără gol marcat și în partida cu Metalul Buzău, ultima amicală

Asta s-a întâmplat și în testul cu formația din Liga 3, ceea ce poate fi o problemă pentru trupa lui Dorinel Munteanu și în duelurile din campionat, mai ales că în această iarnă a întâlnit formații care sunt, teoretic, cel mult la același nivel.

  • SC Oțelul a început partida cu Metalul Buzău în formula: Dur-Buzoancă – Rus, Yabre, Ghiocel (cpt.), Panait, Zivulic, Cisotti, Cruceru, Maxim, Ursu, Dimitrov
    Rezerve: Pop – Farcaș, Sîrghi, Nedelea, Jardan, Gorovei, Nica, Ciobanu, Chirițoiu, Mitoi, Bordun, Kip, Scocîlcă.

SC Oțelul, fără victorie în amicalele iernii

Până la duelul cu Metalul Buzău, SC Oțelul a mai disputat trei meciuri amicale, toate în cantonamentul din Turcia, cu KF Besa Doberdoll (scor 0-0), locul 7 în liga secundă din Macedonia de Nord, FK Olympic Tashkent (scor 1-1), a 6-a clasată în prima ligă din Uzbekistan în sezonul trecut și SSV Ulm 1846 (scor 0-2), o formație din liga a patra din Germania.

SC Oțelul, pe podium în Liga 2

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte. Poli Iași e pe 2, tot cu 31 de puncte dar cu un golaveraj mai bun, iar pe primul loc e Steaua, cu 33 de puncte. Imediat sub gălățeni, pe poziția a 4-a, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte.

Diferența față de locul 7, primul care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat acum de FK Miercurea Ciuc, e de șase puncte. În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Din punctul meu de vedere, a fost un cantonament reușit, în vederea jocurilor din campionat, din sezonul regular și play-off. Eu sper și sunt convins că vom face tot posibilul să prindem play-off-ul, deși nu e nimic jucat. Se joacă etapele, dar echipa noastră este pregătită din toate punctele de vedere, chiar și nou veniții au început să intre în ritm. Sunt foarte optimist!

Sunt mulțumit de lot, sunt acoperite toate posturile, pe unele sunt și trei jucători. La ora primului joc trebuie să găsim cel mai în formă prim 11, pentru că întrecerea e lungă, un antrenor nu poate spune în ce stadiu este echipa ca formă sportivă. Dar, eu cred că echipa noastră va crește de la joc la joc, va fi în formă bună.

Turneul de 10 zile a fost suficient pentru ce ne-am propus. Ne vom acomoda cu condițiile din țară acum. Vom mai juca un amical, pe 17 februarie”, spunea Dorinel Munteanu după cantonamentul din Turcia.

Foto: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-de-liga-2-din-2023-incepe-la-buzau-dinamo-programata-sa-joace-luni-desi-meciul-ei-are-sanse-sa-nu-se-dispute-19260616

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-mai-renuntat-la-doi-jucatori-19260471

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-la-sc-otelul-nu-l-a-convins-pe-dorinel-munteanu-si-cele-doua-parti-au-reziliat-contractul-dupa-doar-o-jumatate-de-sezon-19260276

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-despre-cantonamentul-organizat-de-sc-otelul-19260169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-mai-facut-o-achizitie-2-19260096

 

 

Andrei PASCU 17 Feb. 2023, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă