Sărbători liniștite la Chiajna

29 Nov. 2008, 15:54 Liga 2
Sărbători liniștite la Chiajna

La Chiajna sunt șanse reale pentru sărbători liniștite, mai ales după ultima victorie internă a trupei lui Bolborea. După un început de sezon catastrofal , gazdele au bifat a cincea victorie stagională, fapt ce le-a permis o ascensiune în ierarhia seriei, poziția în clasament fiind mai reală cu posibilitățile echipei. În schimb, oaspeții nu și-au repectat statutul de surpriză plăcută a campionatului, cedând în partea a doua a disputei.

 

Practic, pentru elevii lui Bolborea meciul a început cu un handicap de un gol, Axente deschizând repede scorul pentru oaspeți (7) cu un șut bombă, sub transversal porții lui Niță. A fost un gol de senzație pentru golgheterul seriei I. Rezultatul a rămas nechimbat până la pauză pentru că Pop și Diniță au ratat mari oportunități.

În repriza secundă, pe fondul oboselii, oaspeții au cedat mijlocul terenului, iar acest lucru s-a repercutat, în final, pe tabela de marcaj, gazdele reușind o spectaculoasă răsturnare de gol. Mai întâi au egalat prin Oae (65) – șut plasat la colțul lung, din zece metri. Golul victoriei a fost marcat de Cristi Ungureanu, balonul șutat de acesta scurgându-se norocos în plasa porții apărate de Zimmermann.

“Am obținut o victorie mare și pe deplin meritată. Am avut numeroase ocazii, dar ratăm exasperant de mult. Felicit echipa pentru dăruire și ambiție. Sunt mulțumit de joc și de rezultat, iar victoria o dedicăm suporterilor noștri și primarului din Chiajna”, a declarat antrenorul gazdelor, Dumitru Bolborea

Căpitanul Concordiei, Cristi Bălașa și-a exprimat bucuria la finalul meciului.

“Ne așteptam să fie un meci dificil, Buftea fiind o ehipă foarte bună. Am dovedit caracter, mărturie maniera în care am întors rezultatul”.


“Nu avem ce comenta în urma înfrângerii. Oricum, suntem pe un drum bun, am terminat turul pe un loc fruntaș și avem jucători de certă perspectivă. De altfel, câțiva dintre cei mai buni jucători vor pleca în pregătirea de iarnă cu Poli Timișoara”, a spus antrenorul secund al CS Buftea, Daniel Iftodi.

Cel mai bun jucător : Oae (CONCORDIA)
Cel mai slab jucător : M. Soare (CONCORIDA)

Articol scris de Cosmin Scarlat

29 Nov. 2008, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă