Săpunaru, atac direct la familia Moraru: „Ați devenit penibili!”. Ce l-a deranjat pe fostul căpitan al Rapidului

Marius ANGHEL 16 Jul. 2015, 22:43 Liga 2
Săpunaru, atac direct la familia Moraru:

Cristian Săpunaru s-a dezlănțuit la adresa familiei Moraru, pe pagina personală de Facebook, acolo unde-i acuză pe cei doi soți care se ocupă de destinele Rapidului, Valerii și Violeta, că au îndepărtat rapidiștii adevărați de la echipă, că nu au investit bani și că nu au plătit la timp salariile jucătorilor români și ale angajaților.

Mesajul lui Săpunaru vine ca urmare a dorinței conducerii giuleștene de a renunța la serviciile lui Virgil Drăghia, portarul titular în poarta echipei care readucea Rapidul în Liga 1 în urmă cu doar două sezoane.

„Am trăit să o aud și pe asta. Virgil Drăghia nu mai este dorit la Rapid din cauza faptului că este prieten cu mine sau mai bine zis că în cele 4 luni, în care am activat la Rapid, am fost considerat „impresarul” lui.

Stimate domn Moraru și stimată doamnă Moraru, ați devenit penibili. Încercați să îndepărtați tot ce înseamnă Rapidist din echipă și mai nou văd că îndepărtați și cam tot ce înseamnă român. Vedeți că acest Drăghia a stat un an la Rapid fără un leu primit (la fel cum au fost și cei din perioada Vio Moldovan), are de primit și acum banii pentru care și-a rupt oasele în liga a 2-a și cu bune și cu rele a pus umărul la promovare (singurul rămas neplătit din toți cei care au activat la Rapid în acea perioadă. Nu mă refer la staff, că și acolo sunteti repetent.

Ați ieșit în fața fanilor și ați spus că ați investit la Rapid 2 milioane de euro. Păi ce ați făcut domnu” Moraru, ați mai plătit salarii pe la alte echipe? Că la Rapid nu prea aveați cum să băgați atâția bani. În afară de câțiva străini care au câștigat sume frumoase de la o echipă aflată în insolvență, românii au fost cei mai prost plătiți și aici nu mă refer numai la sumă, cât și la data la care erau plătiți față de străini… Nu erați în stare să plătiți salarii de 1.000 lei către angajații clubului. Și aici mă opresc pentru astăzi. Și ăsta nu este un pamflet și nu trebuie tratat ca atare!”, a scris căpitanul Rapidului din returul campionatul trecut pe pagina personală de Facebook.

Articol scris de Cristian VOICU

Marius ANGHEL 16 Jul. 2015, 22:43 Liga 2
Pe aceeași temă