Șanse mici pentru Lemnaru să revină

23 Apr. 2009, 12:22 Liga 2
Șanse mici pentru Lemnaru să revină

Atacantul echipei FC Ploiești, Vali Lemnaru, are șanse mici să evolueze în dificila deplasare de la Giurgiu, de la finele acestei săptămâni. El acuză o dublă problemă medicală, pe lângă entorsa suferită în meciul cu Cetate Suceava, fostul dinamovist fiind și gripat!

 

Lemnaru a ieșit din teren înainte de finalul partidei cu Cetate Suceava, de vineri, acesta acuzând o entorsă, jucătorul plecând cu greu pe picioarele sale. Luni, la revenirea în programul de antrenamente, acesta a avut febră, ieșind din programul de pregătire. Doctorul Mircea Miu a declarat: "Are șanse minime să poată fi apt de joc la Giurgiu, din cauza acestei entorse și va avea nevoie de un program separat de recuperare".

 

De remarcat că Lemnaru este unul dintre golgheterii echipei în acest retur, în care a marcat de două ori.

 

Pentru meciul dificil de la sfârșitul acestei săptămâni, în afara lui Lemnaru, FC Ploiești speră să-i poată folosi pe ceilalți câțiva fotbaliști ce acuză ușoare probleme medicale. Este vorba despre foștii progresiști, Stan, Sandu și Paulinho, care nu s-au antrenat la capacitate normală, dar nu au probleme atât de grave încât să nu facă, vineri, deplasarea spre Giurgiu.

 

articol scris de Marian DIMA
 

23 Apr. 2009, 12:22 Liga 2
Pe aceeași temă