Salvatore Micari, marele câștig al Pâncotei. „A fost aproape de noi, a dat încredere vestiarului”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2016, 11:59 Liga 2
Salvatore Micari, marele câștig al Pâncotei.**

Chiar dacă a pierdut la Călărași, se poate spune că Șoimii Pâncota a produs o mini-surpriză la felul cum s-a prezentat la meciul de sâmbătă. „Alb-negrii” au rămas în joc până spre finalul partidei, au pus și ceva probleme în atac și au adăugat la golaverajul negativ doar două „boabe”.

Dincolo de fețele noi apărute în această săptămână, ce au dus un plus de calitate în echipă, s-a produs și un declick psihic. Unul dintre oamenii de afaceri italieni a fost foarte aproape de jucători, a ajutat cu tot ce a fost nevoie, iar la finalul disputei cu teamul lui Mihalcea a avut o mică satisfacție. „Chiar vreau să-i mulțumesc lui Salvatore pentru felul cum s-a implicat în tot și în toate în această săptămână. Cu sprijinul său, am putut legitima câțiva jucători noi, i-am trimis pe juniorii republicani la Simeria, iar echipa a avut condiții bune în această deplasare. Am avut plăcuta surpriză să-l găsesc și la Policlinica Rubio, lângă jucători, la obținerea vizei medicale, băieții chiar au apreciat eforturile sale și s-au mobilizat suplimentar și azi, a dat încredere vestiarului. Sigur, și pe restul conducătorilor i-am simțit alături de noi, chiar și Pavel Piroș ne-a sprijinit cu tot ce a putut chiar din Grecia, simțim că lucrurile se mișcă în direcția bună”, a mărturisit Liviu Ilea, directorul sportiv al „alb-negrilor”.

Salvatore Micari este un tânăr om de afaceri din Messina (Sicilia), care în partea a doua a acestei săptămâni va fi din nou la Arad pentru a pune umărul la pregătirea disputei de la Șiria, cu Unirea Tărlungeni.

Tot din Italia, în această săptămână ar trebui să sosească și un vârf senegalez de 20 de ani. Baba Ndaw Seck a jucat la Brescia până anul trecut, iar acum caută relansarea în campionatul românesc. Egipteanul Sherif și francezul Sarr vor fi și ei, probabil, legitimați, în timp ce cu uruguayanul Facundo ar putea fi ceva probleme, din moment ce el încă nu a împlinit 18 ani.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Sep. 2016, 11:59 Liga 2
Pe aceeași temă