S-a spart gheața la Chiajna!

27 Sep. 2008, 19:00 Liga 2

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana lui Dumitru Boborea, Concordia spera la primele puncte din acest sezon, în timp ce Progresul țintea cele trei puncte puse în joc pentru a rămâne în cursa pentru promovarea în Liga 1. După un joc spectaculos, partida avea să se termine la egalitate 2-2. Astfel, prima repriză a adus numeroase faze de poartă irosite cu seninătate de ambele formații. Cele două goluri care au făcut ca rezultatul la pauză să fie unul de egalitate au fost marcate de Fonseca (38), respectiv Diniță (44) .Partea a doua s-a jucat în același ritm nebun, finalul fiind unul “de foc”. Astfel, în min. 87 Chiajna a preluat conducerea prin golul juniorului Ștefan Pop, Progresul reușind să obțină egalarea în extremis prin  Ene în ultima fază a partidei.

La sfârșitul partidei, în drumul spre vestiare spiritele s-au incins în momentul în care un oficial al Concordiei l-a apostrofat pe unul dintre jucătorii Progresului.
În sprijinul lui Ives a sărit chiar antrenorul său, Marius Șumudică, acesta reușind cu greu să calmeze spiritele. La rândul său, antrenorul “bancariilor” și-a vărsat nervii pe jucătorii săi aflați la cabine, apostrofându-i pentru prestația.

 “Nu sunt mulțumit de rezultat cum nu sunt mulțumit nici de jocul echipei.Puteam la fel de ușor sa pierdem.Mai avem pretenții si de promovare … Arbitrajul mi s-a părut unul cu multe greșeli care au dezavantajat ambele părți.”, a declarat antrenorul “bancarilor” Marius Șumudică

“De rezultat nu pot să fiu mulțumit, pentru că am controlat jocul, am ratat ocazii mari, am primit un gol care după părerea mea a fost fault. Dar asta nu ne scuză cu nimic, ca după ocaziile avute să luăm gol in minutul 91.De arbitraj nu spun nimic pentru ca avem oameni care se ocupa de așa ceva.Am avut clar unsprezece metri.Echipa joaca sub presiune datorită locului îin clasament.Să sperăm că avem puterea să trecem peste momentele grele și sa aducem oamenii din Chiajna la stadion ca anul trecut.” , a spus Dumitru Bolborea

Cosmin Scarlat
 

27 Sep. 2008, 19:00 Liga 2
Pe aceeași temă