S-a confirmat, schimbarea stadionului pentru fotbaliștii Oțelului a fost anulată

S-a confirmat, schimbarea stadionului** pentru fotbaliștii Oțelului a fost anulată

Echipa de fotbal Oțelul Galați își va disputa și ultimele trei meciuri de pe teren propriu din acest an pe stadionul care-i poartă numele. Reprezentanții combinatului ArcelorMittal, proprietar al arenei, au revenit la sentimente mai bune și, la insistențele celor din Primărie, care își exprimaseră public intenția de a cumpăra acest stadion, au acceptat, joi, să lase echipa de liga secundă să rămână pe „Oțelul”.

„Le mulțumesc reprezentanților combinatului pentru decizia luată. Am făcut acest demers din respect pentru suporteri, pentru echipă și pentru ceea ce reprezintă Oțelul pentru comunitate”, a declarat Marius Stan, primarul Municipiului Galați.

Înaintea acestei decizii, cei de la Oțelul ceruseră și obținuseră de la FRF omologarea stadionului Dunărea pentru a juca acolo, în condițiile în care cei din Combinat îi anunțaseră la începutul săptămânii trecute că nu mai permit disputarea meciurilor pe stadionul Oțelul. Înainte de obținerea omologării pentru „Dunărea”, conducătorii clubului gălățean aleseseră alte două variante, stadionul din comuna Liești și cel din Brăila.

Următorul meci pe teren propriu al echipei gălățene este programat sâmbătă, de la ora 11:00, cu FC Academica Clinceni. În clasament, Oțelul se află pe penultimul loc al Seriei I și are doar 9 puncte, cu unul mai mult față de Ceahlăul.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
Foto: Sorin PANĂ‚

Pe aceeași temă