Eforturile puștilor de la Oțelul au fost răsplătite. Echipa a fost reprimită pe stadionul care-i poartă numele

Eforturile puștilor de la Oțelul au fost răsplătite.** Echipa a fost reprimită pe stadionul care-i poartă numele

Strădaniile juniorilor de la Oțelul în cele două meciuri din Liga 2 disputate în condiții jalnice, pe terenul denivelat și noroios de pe stadionul „Dunărea”, n-au rămas fără ecou. Astfel, impresionați și de devotamentul puștilor, cei din combinatul Arcelor Mittal, proprietar al stadionului Oțelul, au avut o nouă rundă de discuții cu cei din conducerea clubului. Întrevederea s-a finalizat cu o decizie ce readuce lucrurile la normalitate: echipa va disputa ultimele două meciuri din sezonul regulat, programate pe teren propriu, pe stadionul care-i poartă numele. Este vorba de partidele cu Farul Constanța de peste două etape (19 martie), respectiv cu Rapid, din ultima rundă.

Până atunci, Oțelul va juca sâmbătă, în deplasare de la ora 11:00, cu CS Balotești, în cadrul etapei a 22-a din eșalonul secund.

Totodată, dacă vor reuși la finalul sezonul regulat să evite ultimul loc, care înseamnă retrogradarea directă, jucătorii antrenați de Stelian Bordieanu vor juca și meciurile din play-out pe stadionul Oțelul.

Echipa gălățeană se află pe locul 12, penultimul din Seria I, cu două puncte mai mult ca Ceahlăul Piatra Neamț, însă și cu un meci mai mult disputat.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
Foto: Sorin PANĂ‚

Pe aceeași temă