Șoimii Pâncota, tot mai aproape de excluderea din campionat. Detaliile pe care Angelo Massone le-a ignorat și pentru care FRF nu poate avea decât un verdict

Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 11:39 Liga 2
Șoimii Pâncota, tot mai aproape de excluderea din campionat.** Detaliile pe care Angelo Massone le-a ignorat și pentru care FRF nu poate avea decât un verdict

Existența celor de la Șoimii Pâncota în „gestiunea” italiană este pe cale să se termine. Oricât ar încerca să țină conectată la aparate echipa de seniori, chiar și cu riscul unor umilințe de genul celeia suferite la Suceava (0-14), Angelo Massone a ignorat total campionatul de juniori unde, duminică, „alb-negrii” nu s-au prezentat din nou, scrie Sport Arad.

Dacă în alte ocazii s-au dus adeverințe sau au pierdut la „masa verde” dând vina pe absența Ambulanței, de această dată pâncotanii nu prea au ce face. Teoretic, comisiile abilitate ar trebui să decidă excluderea din campionatul ligii secunde a Șoimilor Pâncota, „oficialii” clubului având – totuși – drept de recurs timp de cinci zile.

Până una alta, le ședința de luni a Comitetului Executiv al FRF, la capitolul diverse, s-a pomenit de divizionara secundă arădeană, iar Aurel Brașoveanu, reprezentantul formațiilor de Liga a 2-a, chiar a avut o scurtă discuție cu Massone la finalul întrunirii de la Casa Fotbalului. Italianul a rămas fixat pe ideea mutării clubului la București sau cel puțin undeva în județul Ilfov, dar asta numai dacă va scăpa, prin minune, de exlcudere în „speța” juniorilor.

Text: Sport Arad
Foto: Marius Șuiu (Monitorul de Suceava)

Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 11:39 Liga 2
Pe aceeași temă