Ripensia merge la Mediaș fără antrenor principal! Secunzii vor conduce echipa la meciul cu FC Hermannstadt. Primii ofertați să preia banca timișorenilor

Anda DELIU 30 Sep. 2021, 18:00 Liga 2
Ripensia merge la Mediaș fără antrenor principal! Secunzii vor conduce echipa la meciul cu FC Hermannstadt. Primii ofertați să preia banca timișorenilor

Ripensia Timișoara s-a antrenat toată săptămâna, înaintea meciului cu FC Hermannstadt, cu stafful rămas după plecarea lui Cosmin Petruescu. Clubul caută în continuare antrenor, iar unele nume au fost deja vizate, însă dorințele conducerii par că nu se vor îndeplini.

Deocamdată, singura veste bună pentru timișoreni înaintea partidei de la Mediaș, de sâmbătă, în etapa a 9-a a Ligii 2, e că fundașul Radu Rogac, titular până la accidentare, este din nou apt de joc. În schimb, s-a accidentat Dan Taras, internaționalul moldovean din lot.

”Dintre cei care au avut probleme medicale în ultima perioadă, în lotul convocat pentru acest meci a revenit fundașul Rogac. Ene, Sokovic și Pădurariu au revenit de luni la antrenamente, ei urmând să intre treptat în program complet, alături de colegi. Sperăm că ei vor putea fi apți în următoarea etapă, cu Universitatea Cluj, de la mijlocul lunii octombrie. Indisponibil este și Taras, el resimțind probleme la inghinali, după partida cu Dinamo, din Cupa României”, spune „secundul” echipei, Iulian Muntean (foto).

Benga sau Zicu, prin ideile conducerii

Așa cum e firesc, după ce de sâmbăta trecută Cosmin Petruescu nu s-a mai prezentat la antrenamentele Ripensiei, conducerea a început să caute antrenor.

Aparent, unele tatonări indirecte s-au făcut, din informațiile Liga2.ro, și cu Octavian Benga, însă antrenorul nu ar fi tocmai interesat.

În aceste condiții, Dumitru Mihu – s-ar fi orientat spre ideea aducerii unui antrenor din alt oraș. Prima opțiune a fost Ianis Zicu, însă se pare că cerințele celui care ultima dată a fost antrenor la Unirea Constanța, în primele trei etape din acest sezon, erau prea mari pentru clubul timișorean.

Cu 20 de puncte, FC Hermannstadt e pe locul 2 în campionat înaintea desfășurării etapei a 9-a și pare a avea o misiune ușoară pe teren propriu. Ripensia are 9 puncte și e pe locul 12. Meciul se va disputa la Mediaș, vineri, de la ora 16:00.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-valentin-velcea-junior-a-semnat-cu-un-club-din-italia-ripensia-nu-primeste-niciun-ban-19203383

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionatul-ligii-2-se-intrerupe-din-nou-acum-dupa-etapa-9-concordia-si-fc-hermannstadt-pot-urca-pe-rand-pe-locul-1-liderul-petrolul-urmand-sa-joace-in-incheierea-rundei-programul-si-partidele-tel-19203379

Anda DELIU 30 Sep. 2021, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă