Revine și Ionuț Covrig

19 Mar. 2009, 09:57 Liga 2
Revine și Ionuț Covrig

Asteptarea lui „Utu” cum ii spun apropiatii a luat sfarsit. Experimentatul goalkeaper din lotul Ceahlaului s-a refacut dupa operatia de menisc suferita la inceputul anului si a fost inclus in lot pentru partida cu Delta Tulcea, alaturandu-se lotului liderului in cantonamentul de la stadion.

 

"Noi ne suntem principalii adversari în restul etapelor care au mai rămas de disputat până la adjudecarea promovării matematice. Dar personal, consider că Ceahlăul va promova și de această dată, așa cum a mai făcut-o ultima dată pe teren, în eșalonul secund. Se întâmpla cu Marin Barbu la timonă, sezon în care ne-am asigurat noua revenire în Liga 1, cu vreo șapte-opt etape înaintea terminării campionatului", spune Covrig.

Nerăbdător să pună umărul, la rându-i, pentru succesul tinerei formații a Ceahlăului către cea mai importantă întrecere fotbalistică a țării, Ionuț Covrig își anunță propriul pariu.
 

 

"Dacă batem «acasă» pe Delta Tulcea, părerea mea este că putem să ne considerăm deja promovați 99%. Vom câștiga seria «din inerție», în restul etapelor. Am vorbit cu băieții și sunt hotărâți să facă tot ce le stă în puteri pentru a tranșa repede soarta promovări", a încheiat Covrig.

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

19 Mar. 2009, 09:57 Liga 2
Pe aceeași temă