Reghecampf a renunțat la Săceanu și Adriano!

03 Oct. 2011, 17:09 Liga 2
Reghecampf** a renunțat la Săceanu și Adriano!

După o serie impresionantă de transferuri în această perioadă de dinaintea și din timpul noului sezon al Ligii a II-a, FC Snagov a decis să ia primele măsuri după rezultatele mai puțin favorabile și să se despartă de doi dintre acei fotbaliști. Astfel, lui Robert Săceanu și lui José Adriano dos Santos Vilhena conducerea clubului ilfovean a decis să le rezilieze contractele.

Despărțirea de mijlocașul român și fundașul brazilian s-a făcut pe cale amiabilă, mai exact după înfrângerea la limită, 1-0, de la Bacău, cu FCM. Reghecampf a decis să renunțe la cei doi după ce a considerat că aceștia au o altfel de mentalitate decât cea cerută de el la antrenamente și meciuri.

„Adriano și Săceanu sunt doi jucători care nu mai fac parte din lotul nostru, doi jucători care au primit rezilierea contractului. Sunt liberi să facă ce vor. Eu am considerat că am altă mentalitate, văd altfel fotbalul, ei nu au aceleași idei ca mine, deci a fost mai bine să ne despărțim”, a confirmat Laurențiu Reghecampf plecarea celor doi jucători de la echipă, ca mai apoi să infirme datul afară al lui Adriano și Săceanu din cauza unor certuri: „nu există incidente la noi în echipă”.

Dacă renunțarea la fundașul Adriano nu surprinde pe nimeni, rezilierea contractului lui Săceanu pare surprinzătoare mai ales că la debutul acestuia în tricoul Snagovului, Reghecampf declara că îl cunoaște foarte bine pe jucător. „Robert Săceanu este în urmă cu pregătirea, dar este un jucător care dă siguranță. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost jucător 8 luni la Bistrița și știu ce poate”, spunea antrenorul după meciul din prima etapă cu Gloria Buzău.

Un junior a fost promovat la echipa mare

Pentru a mai acoperi locurile lăsate libere după datul afară al celor doi jucători, tehnicianul ilfovenilor l-a inclus în lotul de 18, în meciul cu CS Otopeni, pe juniorul Fabian Drăgan, un fundaș născut în 1994. Tânărul fotbalist a și bifat primele minute în tricoul alb-roșu, el intrând în teren, în minutul 86, în locul lui Cristea, după ce Mihai Dumitru fusese eliminat.

6 meciuri a bifat Robert Săceanu la FC Snagov, în cinci dintre acestea fiind integralist
180 de minute a jucat Adriano dos Santos la ilfoveni, adică două meciuri în care a fost și integralist
14 transferuri a făcut Reghecampf în acest campionat, la două deja renunțând

Articol și foto de Marius ANGHEL

03 Oct. 2011, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă