”Război” fără sfârșit între Ilie Stan și Ioan Mărginean! Antrenorul a câștigat litigiul cu FC Brașov la CNSL, dar președintele nu se lasă. ”A făcut totul harcea-parcea”

Adi MARICA 21 Dec. 2021, 09:06 Liga 2
”Război” fără sfârșit între Ilie Stan și Ioan Mărginean! Antrenorul a câștigat litigiul cu FC Brașov la CNSL, dar președintele nu se lasă. ”A făcut totul harcea-parcea”

Ilie Stan și Ioan Mărginean nu s-au înțeles deloc la FC Brașov.

Antrenorul a început proiectul FC Brașov Steagul Renaște având credit total din partea primarului Allen Coliban. Pe parcurs a venit și Ioan Mărginean, instalat ca președinte. Relația dintre antrenor și președinte a fost una cu năbădăi și, în cele din urmă, ”Limoniu” a avut câștig de cauză.

Mărginean l-a demis pe Ilie Stan după etapa a 9-a. Despărțirea a fost cu scandal, antrenorul fiind blocat de oamenii de pază să intre la stadion.

Între timp, litigiul antrenorului a ajuns pe masa Camerei Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, unde Ilie Stan a avut câștig de cauză. Conform deciziei, FC Brașov trebuie să-i plătească antrenorului contractul până la finalul campionatului.

Ioan Mărginean: ”L-am dat afară pentru că și-a depășit atribuțiile!”

Totuși, Ioan Mărginean nu cedează și anunță că va face recurs.

”Eu nu l-am dat afară pe Ilie Stan că nu e bun antrenor, l-am dat afară pentru că și-a depășit atribuțiile! Atunci, hai să ne judecăm! Am pierdut în prima fază, acum urmează faza doi! Venim și cu argumente. Eu nu pot să semnez un contract dacă nu am trei oferte. Îmi trebuiau trei oferte de casă, masă și tu o alegi pe cea mai mare? Eu am făcut tot ce este omenește posibil pentru acest club. Jucătorii aveau două mese pe zi. Așa ceva nu are niciun club de Liga 2 și chiar de Liga 1. Unii jucători erau nemulțumiți că trebuiau să se trezească dimineața pentru micul dejun! Eu cred că războiul a fost alimentat de altcineva. Să-i dea Dumnezeu sănătate, dar omul ne băga în cheltuieli de 5.500 de euro lunar, casă și masă”, a spus Mărginean, care a evitat însă să vorbească de contractul său, care este apropiat de al fostului antrenor!

”Contractul meu l-am negociat cu trei oameni. Eu am fost adus aici să ajut cu experiența mea. E foarte greu să faci fotbal la Brașov, oameni orgolioși”, a spus președintele FC Brașov.

Ilie Stan: „Mărginean a făcut totul harcea-parcea la Brașov!”

Ilie Stan spune că toate condițiile le-a discutat direct cu primarul Allen Coliban.

”Mărginean nu era pe la Brașov când am pus bazele proiectului. Toate condițiile le-am discutat cu primarul, apoi a venit Mărginean și a stricat totul! A făcut totul harcea-parcea! Păi el vorbește de condiții, când știe că jucătorii au stat cam două luni până au primit primul salariu. Sunt multe echipe care asigură două mese pe zi jucătorilor. Discutasem să facem o sală de forță, cantină, de aceste lucruri trebuia să se ocupe el, nu să aducă jucători cu salarii de 3000 de euro!”, a spus Ilie Stan.

Mai mult, antrenorul este convins că echipa termina acest an pe o poziție superioară locului ocupat acum în clasament, dacă era menținut el pe bancă. ”Eu am făcut 9 puncte în primele nouă etape, apoi am fost dat afară. În ultimele șapte etape, echipa a mai luat doar 3 puncte în meciul cu Unirea Constanța. Sunt convins că făceam mai multe puncte și terminam peste Timișoara în clasament. Acum să vedem dacă prinde măcar barajul!”, a mai spus Ilie Stan.

Legat de procesul cu FC Brașov de la FRF, Ilie Stan crede că ”Limoniu”, doar ”prelungește agonia”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-vad-casele-de-pariuri-echipele-din-liga-2-favorite-la-calificarea-in-play-off-steaua-e-mai-bine-cotata-decat-fc-buzau-iar-fk-csikszereda-e-subevaluata-in-fata-celor-doua-desi-are-sanse-mari-sa-2-19214556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorii-de-la-fc-brasov-peste-conducere-limoniu-marginean-tare-n-fluier-in-jocul-la-care-marian-constantinescu-a-fost-protagonistul-unei-glume-19214510

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-nu-se-teme-ca-va-fi-inlocuit-de-marian-copilu-la-fc-brasov-si-ii-face-o-oferta-publica-nu-are-cum-sa-refuze-19214330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-nu-ingroapa-securea-a-reclamat-fc-brasov-la-frf-dupa-ce-primarul-nu-si-a-respectat-promisiunea-l-a-pus-pe-antrenorul-ioan-marginean-la-zid-si-recunoaste-marea-greseala-a-19209427

Adi MARICA 21 Dec. 2021, 09:06 Liga 2
Pe aceeași temă