Rapidul anunță „program socios” pentru fani! „Adevărații rapidiști să ajute în mod concret! De critică și sugestii suntem sătui!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Sep. 2013, 15:54 Actualizat: 06 Sep. 2013, 15:55 Liga 2
Rapidul anunță „program socios” pentru fani!  „Adevărații rapidiști să ajute în mod concret! De critică și sugestii suntem sătui!”

După o perioadă foarte tulbere, Rapidul încearcă să găsească sprijin pentru rezolvarea problemelor, situația financiară fiind destul de precară.

Jean Valvis a venit ca sponsor la clubul giuleștean, de asemenea au fost plătite o parte din salariile normale și se încearcă realizarea unui program de „tip socios” pentru suporteri.

Grigore Sichitiu a dezvăluit că există un plan de redresare al clubului.

„Rapid este pe nedrept în Liga a II-a, pentru că fotbalistic a rămas în Liga I. Înțeleg frustrarea jucătorilor: eu au terminat pe locul 8 și conducerea i-a retrogradat.

Oamenii care au venit, au venit ca să salveze clubul. Altfel, ar fi intrat sigur în faliment. Erau neplătiți din februarie și totul se îndrepta spre faliment. Acum suntem într-o situație inedită, cu care acest club nu s-a mai confruntat.

Avem un plan, o strategie. Administratorul judiciar a făcut un plan de redresare. Acum lupta e ca acest club să supraviețuiască, iar acești jucători să admită că au venit la Rapid și nu sunt cei care au ținut Rapidul pe locul 8 în Liga 1. Au mai rămas doar 2-3 de atunci. Acești jucători trebuie să demonstreze că merită să joace aici.” a spus Grigore Sichitiu.

Președintele giuleștenilor a ținut să-i mulțumească lui Jean Valvis pentru curajul de a veni într-un asemenea moment alături de club.

„Îi mulțumim domnului Valvis că a venit să ne ajute ca sponsor într-un asemenea moment. Cu toate reținerile. El nu dorește să se implice în fotbalul românesc, dar a ținut să ajute Rapidul. Ca sponsor principal.

Voi veni cu un program socios… Avem tot ce trebuie pentru asta și vom prezenta programul. Mesajul meu către adevărații rapidiști e următorul: să vină acum alături și să ajute clubul în mod concret. De critică și sugestii ne-am săturat. Avem foarte multe probleme, dar hai să vedem cine vine să ajute clubul. Suporterii sunt aici, dar unde sunt oamenii de afaceri care pot ajuta clubul.” a mai spus Sichitiu.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Sep. 2013, 15:54 Actualizat: 06 Sep. 2013, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă