Rapidiștii vor să iasă din pasa proastă cu o victorie în fața Bacăului: „Trebuie să câștigăm pentru a rămâne în cărți pentru play-off”

Marius ANGHEL 27 Nov. 2015, 15:04 Liga 2
Rapidiștii vor să iasă din pasa proastă cu o victorie în fața Bacăului:**

Cu doar două puncte câștigate în ultimele cinci etape, echipa Rapid CFR Suceava trece printr-o perioadă mai slabă în campionat, fapt ce a dus-o de pe locul doi până pe șapte în Seria I, la un punct de locurile ce duc în play-off. După o evoluție modestă în etapa intermediară de miercuri, 0-2 la Gloria Buzău, rapidiștii trag speranțe că vor ieși din acest con de umbră în meciul programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, în compania uneia dintre contracandidatele la play-off, SC Bacău.

„Venim după o serie mai lungă fără victorie și sper să ieșim din această pasă proastă cu ajutorul unei victorii în meciul de sâmbătă. Pentru noi este un meci decisiv și trebuie să câștigăm pentru a rămâne în cărți pentru turneul play-off. Nu va fi un meci ușor deoarece întâlnim o echipă masivă, de luptă, pe un teren foarte dificil din cauza vremii. După părerea mea, pauza de după meciul de la Rapid București nu ne-a picat foarte bine, iar de atunci nu ne-a ieșit jocul, deși jucătorii s-au pregătit serios și și-au dorit rezultate pozitive”, a declarat antrenorul rapidiștilor, Bogdan Tudoreanu, citat Monitorul de Suceava.

De partea cealaltă, SC Bacău vine după o victorie cu Bucovina Pojorâta, scor 2-1, rezultat ce a pus capăt a patru înfrângeri consecutive. Trupa lui Cristi Popovici a arătat în acest campionat că joacă mai bine în deplasare, astfel că rapidiștii au de ce să se teamă. Mai mult, ambele echipe țintesc un loc de play-off, astfel că o înfrângere contra unei contracanditate la acest obiectiv nu este deloc de dorit.

„Dacă vom învinge sâmbătă, la Suceava, vom ierna pe un loc de play-off. Spun asta, deoarece nu cred că Buzaul va avea forță să învingă Rapidul în deplasare”, a spus antrenorul băcăuanilor, Cristian Popovici, citat de Deșteptarea.

Tehnicianul SC-ului nu poate conta contra Rapidului pe Lozneanu, suspendat, în timp ce Mihălăchioae și Vraciu acuză probleme de ordin muscular, fiind incerți.

Pentru acest meci, sucevenii nu vor putea conta pe Onciu, jucător ce este lovit la genunchi și urmează să fie diagnosticat după un examen RMN, în lot existând și alți jucători cu mici probleme, ce tehnicianul sucevean speră să se rezolve până la ora meciului.

Marius ANGHEL 27 Nov. 2015, 15:04 Liga 2
Pe aceeași temă