Rapidiștii speră într-un rezultat pozitiv la Buzău, echipă neînvinsă acasă. Ce spune Tudoreanu despre șansele la promovare

Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 13:54 Liga 2
Rapidiștii speră într-un rezultat pozitiv la Buzău, echipă neînvinsă acasă.** Ce spune Tudoreanu despre șansele la promovare

Rapidul va încheia sezonul regulat al Ligii secunde sâmbătă, cu un meci pe terenul formației Gloria Buzău. Va fi un meci interesant între ocupantele pozițiilor a treia și a patra în ierarhia Seriei I, diferența din clasament dintre cele două echipe fiind de șase puncte în favoarea grupării sucevene.

„Ne așteaptă un meci dificil în fața unei echipe care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon, chiar principalele pretendente la promovare, FC Voluntari și Academica Pitești, plecând învinse de la Buzău. Am încredere în jucătorii mei și sper într-un rezultat pozitiv, mai ales că am reușit între timp să rezolvăm o parte din problemele de lot, astfel că în acest moment mai avem doar trei fotbaliști indisponibili, Semeghin, Velescu și Sfrijan”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul sucevean a lăsat de înțeles că încă nu a uitat înfrângerea din runda precedentă în fața liderului FC Voluntari și de problemele de arbitraj care până la urmă au influențat deznodământul final. „Păcat că nu am reușit să câștigăm meciul cu Voluntariul. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, probabil că lupta pentru promovare s-ar fi dus până în ultima etapă. Așa însă, va fi greu să-i mai ajungă cineva pe ilfoveni, dar nu imposibil. Oricum, ca și până acum, noi vom aborda la victorie toate meciurile pe care le mai avem de disputat”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Apostol: „Nu-i ușor să-l înlocuiești pe Semeghin”

Adus în vară la Suceava, de la Concordia Chiajna, pentru a întări zona de la mijlocul terenului, Alex George Apostol a lăsat o impresie deosebită în ultimele etape, izbutind să-l înlocuiască cu succes pe accidentatul Dorin Semeghin în flancul stâng al apărării. Acesta a reușit chiar să-și treacă numele pe lista marcatorilor în disputa cu SC Bacău, fiind foarte aproape de gol și-n derby-ul cu FC Voluntari, când șutul său din minutul 88 a nimerit bara porții adverse.

„De mic am fost un jucător polivalent, așa că sunt capabil să acopăr mai multe posturi. Sigur, nu e ușor să-i iei locul lui Semeghin, însă eu îmi dau toată silința să-mi ajut echipa. Îmi pare rău că ne-am îndepărtat de prima poziție, dar noi rămânem concentrați și o să vedeți că o să jucăm la fel de bine în continuare”, a mărturisit mijlocașul în vârstă de 22 de ani.

Exemplul lui Bălan l-a motivat pe Bîgu în perioada accidentării

Prezent și el la conferința de presă săptămânală organizată de clubul Rapid, fundașul Răzvan Bîgu s-a declarat fericit că este din nou apt de joc după ce a fost nevoit să stea mai mult timp pe tușă din cauza unei accidentări la genunchi. „Calvarul meu a durat cinci luni și jumătate, însă mă bucur că totul este în ordine acum. Nu mi-a fost ușor văzând că recuperarea întârzie, însă m-a motivat exemplul coechipierului meu Daniel Bălan, care n-a putut evolua timp de trei ani din motive asemănătoare, dar a revenit apoi pe gazon mai puternic ca înainte”, a relatat Bîgu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 13:54 Liga 2
Pe aceeași temă