Rapidiștii, iritați de acuzele de blat de după meciul cu Iașiul

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 14:49 Liga 2
Rapidiștii,** iritați de acuzele de blat de după meciul cu Iașiul

Înfrângerea înregistrată de Rapid CFR, pe teren propriu, în fața grupării CSMS Iași, scor 0-1, în ultima etapă a Ligii a II-a, a generat o serie de discuții legate de corectitudinea cu care și-au apărat șansele fotbaliștii și oficialii grupării sucevene.

„Sunt zvonuri fără niciun fundament și nu știu ce rost au aceste discuții, care nu fac decât să ne destabilizeze. Chiar dacă ne-am dorit să câștigăm acest meci, nu putem să negăm că Iașul are totuși o echipă mai bună, trage la promovare, și ne-a învins după un meci de luptă. Dar dacă cineva dispune de alte detalii în acest sens, eu îl invit să vină și să spună, pentru a pune capăt acestui circ. Oricum, noi suntem hotărâți să ne apărăm imaginea și am luat deja legătura cu avocații care ne reprezintă, pentru a vedea cum putem să ne apărăm de asemenea atacuri”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al grupării sucevene, Gabriel Clim.

Conducătorul Rapidului speră ca fotbaliștii să nu fie afectați de acest scandal, în perspectiva dificilului meci de sâmbătă, de la Constanța, împotriva Farului. Partida se va juca de la ora 15.00, după ce sucevenii au cedat presiunilor Televiziunii Române, care s-a arătat interesată să transmită în direct acest joc.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă