Rapidiștii au intrat în febra meciului cu Dorohoiul: „Pornim din postura de favoriți”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2014, 17:56 Liga 2
Rapidiștii au intrat în febra meciului cu Dorohoiul:**

Pentru formația Rapid CFR Suceava urmează o perioadă foarte încărcată, în care va avea de disputat trei meciuri în decurs de doar o săptămână. Sâmbătă, „alb-vișiniii” vor primi, pe Areni, vizita formației FCM Dorohoi, în etapa a II-a a Ligii secunde, marți, cu începere de la ora 16.30, vor juca la Târgu Neamț, împotriva echipei locale, Cetatea, în Turul al V-lea al Cupei României, iar sâmbăta viitoare, pe 13 septembrie, au programat un nou meci de campionat, în deplasare, cu CF Brăila.

În cadrul conferinței de presă susținute ieri, la Restaurantul Vivendi, antrenorul Bogdan Tudoreanu a mărturisit că, pentru moment, toate gândurile rapidiștilor sunt îndreptate spre partida următoare, cu FCM Dorohoi.

„Consider că pornim din postura de favoriți, însă trebuie să fim foarte atenți. Dorohoiul a pornit cu șansa a doua și-n confruntarea din prima rundă, cu Unirea Slobozia, când le-au lipsit doar 5 minute pentru a câștiga jocul. Botoșănenii alcătuiesc o echipă omogenă, cu fotbaliști care joacă de mult timp împreună, însă eu mă bazez pe experiența superioară a jucătorilor mei. Adversarii noștri au fotbaliști interesanți în compartimentul ofensiv, însă noi stăm foarte bine la capitolul defensiv. Este important să începem bine întâlnirea. Dacă vom marca repede, consider că vom avea un meci ușor”, a declarat tehnicianul Rapidului.

Prezenți și ei la întâlnirea cu presa, Dorin Semeghin și Daniel Bălan, cei mai reprezentativi jucătorii ai grupării sucevene, au făcut apel la publicul local să vină în număr mare la stadion să susțină echipa.

„Consider că ne-am întărit serios în intersezon, iar acum avem un lot competitiv. Întâlnim o echipă bună, însă i-am simțit pe coechipierii mei foarte motivați. Dacă vom evolua așa cum am făcut-o în repriza a doua a meciului din runda precedentă, de la Constanța, victoria nu are cum să ne scape”, a precizat fostul stelist Daniel Bălan.

Fiind primul meci oficial de pe teren propriu după o pauză de aproape de trei luni, Dorin Semeghin se așteaptă ca sâmbătă, la ora 11.00, să fie mulți spectatori în tribunele stadionului Areni.

„Am început campionatul cu un rezultat pozitiv, de aceea sper ca publicul să fie alături de noi. Noi suntem concentrați la maxim și suntem deciși să facem totul să câștigăm acest meci. Am încredere că fotbaliștii noștri din avanposturi, responsabili cu golul, își vor face treaba în partida cu Dorohoiul”, a conchis ex-stelistul Dorin Semeghin.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 05 Sep. 2014, 17:56 Liga 2
Pe aceeași temă