Rapid a intrat în cantonament și și-a stabilit următorul amical. Giuleștenii anunță noi transferuri

Andrei PASCU 17 Aug. 2020, 13:20 Liga 2
Rapid a intrat în cantonament și și-a stabilit următorul amical. Giuleștenii anunță noi transferuri

Jucătorii Rapidului se pregătesc sub comanda lui Adrian Iencsi pentru debutul în următorul sezon din Liga 2. După ce au terminat primele zile de antrenamente cu noul ”principal”, giuleștenii au jucat un meci amical. Au făcut 0-0 cu Academica Clinceni, dar acum a fost demarat un prim program centralizat. Mai exact, stafful și jucătorii se vor reuni la Buftea pentru următoarele șase zile.

Rapid – CSM Slatina se joacă sâmbătă 

A fost programat și un meci amical, sâmbătă, 22 august. Rapid va întâlni echipa promovată recent în Liga 2, CSM Slatina, care a câștigat barajul din Seria 3 a Ligii a 3-a. Giuleștenii mai precizează într-un comunicat emis luni faptul că în zilele următoare vor fi anunțat mai multe transferuri.

SĂPTÂMÂNĂ PLINĂ PENTRU RAPIDIȘTI 

În așteptarea startului noului sezon al ligii secunde, lotul Rapidului va intra începând de astăzi într-un program centralizat de pregătire, la Buftea, unde va sta timp de șase zile.

Mâine, se va decide când va începe sezonul 2020/21, varianta cea mai probabilă fiind 5 septembrie.

Sâmbătă, Rapid urmează să dispute un nou joc amical, contra lui CSM Slatina, formație nou-promovată în liga secundă.

În zilele următoare, vor fi prezentate și noile achiziții ale Rapidului.

O săptămână frumoasă, Rapidiști!”, precizează Rapid pe pagina de Facebook.

Adrian Iencsi mai vrea meciuri amicale: ”Cred că e bine pentru toată lumea. Pentru mine e important ca băieții să fie bine și să înțeleagă tot ce le transmit” 

Referitor la amicale, Adrian Iencsi a vorbit despre testele la care îi va supune pe jucători chiar după confruntarea cu Academica Clinceni. Pe lângă amicalul de sâmbătă, cu CSM Slatina, mai avea în plan organizarea altuia, mai devreme, miercuri. Se pare că până acum nu s-au găsit formații disponibile și rămâne de văzut dacă eventuala partidă va mai avea loc.

Urmează o perioadă foarte dificilă pentru noi. Vreau să încep o perioadă de pregătire centralizată, de șase zile. Să stăm toți, să ne cunoaștem mai bine, să avem ședințe individuale, să lucrăm. O să avem câte două ședințe de pregătire aproape în fiecare zi. Aș vrea să mai iau un joc amical miercuri. Sâmbăta următoare avem un joc cu Slatina și sper să fie aici la București. Avem mult de muncit, dar avem puțin noroc pentru că s-a decalat cu cinci zile startul campionatului. Cred că e bine pentru toată lumea. Pentru mine e important ca băieții să fie bine și să înțeleagă tot ce le transmit”, spunea Adrian Iencsi.

În privința transferurilor, Rapid a anunțat o singură venire până acum. L-a împrumutat pe fundașul central Radu Crișan (24 de ani) de la Astra pentru un sezon. Acesta a evoluat și stagiunea trecută în Liga 2, pentru două echipe, iar una a fost adversara giuleștenilor în play-off-ul pentru promovare. Echipa lui Iencsi a fost mai activă în privința plecărilor. După ce au expirat împrumuturile mijocașului Geani Crețu (20 de ani) și portarului Mihai Popa (19 ani), care s-au întors la Dinamo și Astra, giuleștenii i-au pus pe liber pe fundașii Alexandru Iacob (31 de ani) și Facundo Mallo (25 de ani) și pe atacantul Brighton Labeau (24 de ani).

Foto: FC Rapid 1923  

 

 

Andrei PASCU 17 Aug. 2020, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă