Rapid va avea parte de un final de sezon incandescent: „Suntem optimiști în privința luptei pentru salvare”

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 16:59 Liga 2
Rapid va avea parte de un final de sezon incandescent:**

Cu 5 etape înainte de finalul sezonului 2012-2013 al Ligii a II-a, un număr de 7 formații din Seria I luptă să evite retrogradarea în eșalonul al treilea. Nu mai puțin de 6 dintre ele, este vorba de Dunărea Galați, ACS Buftea, Rapid Suceava, Chindia Târgoviște, Dinamo II București și Farul Constanța sunt despărțite de doar 3 puncte în clasament, însă din ecuația retrogradării face parte în mod sigur și Sportul Studențesc, o formație care se confruntă cu mai probleme în ultima perioadă, nereușind să cucerească nici măcar un singur punct în retur.

După ce în ultimele 6 runde s-au confruntat doar cu echipe din zona „minată”, având parte de rezultate contradictorii, pe suceveni îi așteaptă până la finalul sezonului o serie de confruntări tari pe Areni, urmând să dea piept cu CF Brăila, Săgeata Năvodari și CS Otopeni, echipe care mai au în acest moment șanse teoretice de promovare în Liga I. Un singur joc în deplasare mai au programat rapidiștii în acest campionat, unul deosebit de facil, pe terenul Sportului Studențesc, în mod cert cea mai slabă echipă care activează în prezent în Seria I.

„Echipa noastră a arătat o creștere de formă în ultimele 3 etape, ceea ce ne face să fim optimiști în privința luptei pentru salvare. Sper să continuăm această serie de rezultate pozitive cu o victorie în meciul în următorul meci cu CF Brăila. Oricum, pentru a putea fi siguri de salvarea de la retrogradare trebuie să câștigăm toate jocurile pe care le mai avem de disputat pe teren propriu până la finalul sezonului”, a declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă