Rapid trebuie să evite retrogradarea pentru a primi toți banii de la Primărie!

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 12:22 Liga 2
Rapid trebuie să evite retrogradarea** pentru a primi toți banii de la Primărie!

Municipalitatea suceveană va aproba astăzi, în ședința de Consiliu Local, alocarea a 2,7 milioane de lei din bugetul local pentru sprijinirea activităților sportive. În baza proiectelor depuse pentru obținerea de fonduri nerambursabile, au fost selectate trei proiecte, unul pe handbal, unul pe fotbal și unul pe șah.

Astfel, Clubului Sportiv Universitatea Suceava îi va reveni un milion de lei pentru susținerea handbalului sucevean, Clubului Rapid CFR – 1,1 milioane de lei, pentru fotbal, în vreme ce Clubului Ariadna – 60.000 lei, pentru susținerea activității șahistice.

„La capitolul sport s-au aprobat trei proiecte, pentru că în alte cazuri nu au fost depuse oferte sau nu au avut contracandidați, conform regulamentului din Legea 350. Clubul Universitatea reprezintă o prioritate, fiind angrenat și în cupele europene, așa că ne vom grăbi să dăm cât mai repede banii la handbal. Eu încă mai sper la calificarea în finala Challenge Cup. Pentru Rapid CFR au fost aprobate 1,1 milioane de lei, dar aici vom pune o clauză în contract, ca această sumă să fie condiționată de rămânerea în Liga a II-a. În caz contrar, nu vor primi toți banii”, a declarat edilul Sucevei, Ion Lungu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 12:22 Liga 2
Pe aceeași temă