Rapid trăiește clipa și nu se gândește momentan la ce o să facă în Liga 1. Victor Angelescu: ”Toți mă întreabă cum o să fie acolo. Nu știu ce o să facem, vreau să mă bucur”. Mesaj special pentru Dan Alexa

Răzvan STÎNGĂ 18 May. 2021, 14:43 Liga 2

Bucurie mare la Rapid după ce echipa a revenit în Liga 1, la șase ani de la ultimul meci. Principalul finanțator al clubului, Victor Angelescu, a recunoscut că va sărbători succesul pe care îl așteaptă de ani de zile, timp de o săptămână. Nu își face încă planuri pentru sezonul următor, decât după ultima etapă din play-off.

Deși la cealaltă echipă promovată direct în Liga 1 la finalul acestui sezon de Liga 2, U Craiova 1948 SA, au început să se facă planurile, Rapid vrea să celebreze această performanță în perioada următoare, să se bucure de moment.

Victor Angelescu: ”De trei ani aștept momentul ăsta și vedem după o săptămână ce facem” 

Victor Angelescu a declarat că nu știe ce va fi în Liga 1, dar nici nu se gândește deocamdată la transferuri și alte mutări care ar face Rapid o echipă mai bună, care să poată face față în prima divizie.

În viitorul apropiat urmează să ne îmbătăm o săptămână (n.r. – râde). Mie nu îmi place să fac planuri acum. Cred că e o problemă în societatea noastră, uităm să ne bucurăm. Toată lumea mă întreabă ce vom face la Liga 1. Vă zic că acum nu știu ce facem la Liga 1, urmează să bem. Eu o să beau. Sincer nu prea beau, dar o săptămână o să mă îmbăt non-stop. De trei ani aștept momentul ăsta și vedem după o săptămână ce facem.

Acum e momentul să ne bucurăm. Să ne bucurăm și să nu ne gândim ce facem pe viitor”, a declarat Victor Angelescu la finalul partidei cu U Craiova 1948 SA, în emisiunea Rapid TV, de pe pagina de Facebook a clubului, FC Rapid 1923.

Victor Angelescu: ”Țin să le mulțumesc celor de la Timișoara și în special lui Dan Alexa” 

Victor Angelescu le-a mulțumit tuturor jucătorilor și staffului, dar și lui Dan Alexa și celor de la ASU Poli, care au promovat, indirect, Rapid în prima ligă, înaintea jocului giuleștenilor cu ”FC U” Craiova, după remiza cu CS Mioveni, scor 2-2.

E foarte bine că am promovat! Țin să felicit echipa, stafful, pe cei de la birouri, cei care nu se văd. A fost o muncă senzațională. Am fost aproape să nu intrăm în play-off și cred că e cea mai fericită zi din ultimii trei ani. Ce pot să zic? Sunt foarte fericit. A fost un stres mare zilele astea, pentru că a fost greu. Până la urmă, a ieșit bine.

Țin să le mulțumesc celor de la Timișoara și în special lui Dan Alexa. Până la urmă nu a fost să fie promovarea cu Dan Alexa anul trecut, dar zic eu că are un procent la promovarea de anul ăsta. Timișoara și-a apărat șansele și ne-a ajutat”, a mai declarat Victor Angelescu.

În ultima etapă a play-off-ului se decide ultima calificată în baraj 

U Craiova 1948 SA și Rapid sunt, așadar, echipele promovate direct în Liga 1, din acest campionat de Liga 2. Oltenii vor finaliza play-off-ul pe primul loc, iar giuleștenii pe locul 2.

Se cunoaște și prima echipă care va merge în barajul de menținere-retrogradare cu o echipă din Liga 1. Este vorba de CS Mioveni, trupa lui Alexandru Pelici. Ultima rundă din play-off-ul Ligii 2 va decide și a doua formație care va merge în acest baraj, iar cele mai mari șanse le are momentan Dunărea Călărași, care ocupă chiar poziția a 4-a, cu 43 de puncte. Următoarele clasate sunt FK Csikszereda, 41 de puncte, și ASU Poli, 40 de puncte.

În ultima etapă a play-off-ului vor avea loc meciurile: U Craiova 1948 SA – Dunărea Călărași, CS Mioveni – Rapid și FK Csikszereda – ASU Poli.

Foto și video: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-refuz-fata-de-galeria-rapidului-dupa-obtinerea-promovarii-suporterii-au-mers-degeaba-in-giulesti-videofoto-exclusiv-19185682

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitanul-se-retrage-in-glorie-ionut-voicu-mandru-ca-a-readus-rapid-in-liga-1-ma-doare-sufletul-dar-fericirea-promovarii-e-mai-intensa-decat-tristetea-ca-renunt-cuvinte-mai-pent-19185662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/familia-lucescu-nu-a-ratat-sarbatoarea-de-promovare-a-rapidului-mircea-despre-suporteri-parca-ar-fi-corul-sclavilor-din-nabucco-din-verdi-razvan-giulestiul-e-ceva-spec-19185652

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 May. 2021, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă