Rapid Suceava va avea în 2016 cel mai mare buget din istoria clubului. Cât a alocat Consiliul Local echipei din Liga 2

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 16:03 Liga 2
Rapid Suceava va avea în 2016 cel mai mare buget din istoria clubului.** Cât a alocat Consiliul Local echipei din Liga 2

Consiliul Local Suceava va aloca echipei Rapid CFR Suceava în anul 2016 un buget cifrat la 1,7 milioane de lei, cel mai mare din istoria clubului. Această suplimentare cu 500.000 de lei a bugetului a fost făcută în condițiile în care, din sezonul viitor, eșalonul secund din România va funcționa într-o singură serie de 22 de echipe, ceea ce înseamnă că și cheltuielile clubului vor crește considerabil.

Această veste a fost primită cu bucurie de jucătorii și oficialii grupării sucevene, care au astfel siguranța că își pot desfășura pe mai departe activitatea. „Încrederea care ne-a fost arătată de membrii Consiliului Local nu poate decât să ne responsabilizeze și mai mult, aducând totodată și o stare de liniște la echipă. Chiar dacă jucătorii sunt conștienți că va mai dura o perioadă de timp până când în contul clubului va intra prima tranșă, este bine să știm că ne putem baza pe acei bani, care reprezintă un adevărat colac de salvare pentru noi. Până atunci, nu trebuie să stăm cu mâinile în sân, ci trebuie să identificăm surse suplimentare de finanțare, astfel încât să putem să ne susținem activitățile de zi cu zi”, a declarat antrenorul Rapidului, Costel Ilie.

În altă ordine de idei, dotarea stadionului Areni cu nocturnă și sistem de încălzire a gazonului rămâne deocamdată doar la stadiul de intenție. În ședința Consiului Local de joi s-a aprobat doar fonduri pentru reparații și modernizări.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă