Rapid se pregătește de debutul în Liga 2: „Avem ca obiectiv promovarea!”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 14:53 Liga 2
Rapid se pregătește de debutul în Liga 2:**

Greva jucătorilor rapidiști s-a încheiat, după ce conducerea a achitat o parte din restanțele financiare. Rapid va debuta în Liga 2 sâmbătă, de la ora 11.00, în meciul din deplasarea de la Berceni.

Nicolae Cristescu a susținut o conferință de presă în care a anunțat că a avut o întâlnire cu fanii și suporterii, lucrurile intrând acum pe un făgaș normal.

„Joi seară am avut o discuție cu jucătorii, ne-am înțeles asupra tuturor problemelor. Aseară am avut o întâlnire cu suporterii, ne vor susține. Ne bazăm pe sprijinul, sunt spiritul acestei echipe.

Rapid a fost o forță a campionatului românesc, trebuie să ne conformăm și să tratăm cu maximă seriozitate toate meciurile. Toate meciurile le vom juca numai la victorie. Avem ca obiectiv promovarea după primul an în prima ligă.

Am înțeles că a vorbit cineva cu Ciolacu, nu s-a prezentat la antrenamente, am înțeles că nu s-ar simți vine, că ar fi în depresie. Nu am înțeles de ce a făcut acele declarații. Singurul adevăr este cel legat de restanțele financiare.

Nu m-am certat cu Pancu, el este genul de om care spune totul în față și eu apreciez asta. Nu îmi stă gândul la procese cu FRF și LPF”, a declarat Nicolae Cristescu în cadrul unei conferințe de presă.

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă