Scrisoarea suporterilor rapidiști către fiul lui Adrian Păunescu: „Vă cerem să nu faceți nimic”

Marius ANGHEL 29 Dec. 2013, 12:54 Diverse
Scrisoarea suporterilor rapidiști către fiul lui Adrian Păunescu:**

Vestea că Rapidul ar putea să rămână fără imn i-a tulburat pe suporterii „Giuleșteinei”, după ce Andrei Păunescu a revendicat suma de 100.000 de euro pentru drepturile de autor cuvenite tatălui său, poetul Adrian Păunescu.

Doi dintre reprezentanții galeriei „alb-vișinii”, Rappa și Leasa Dragoș, i-au adresat o scrisoare deschisă fiului defunctului poet, în care încearcă să explice că recompensa poetului Adrian Păunescu constă în recunoștința eternă a întregii suflări rapidiste.

Iată scrisoarea fanilor giuleșteni expusă de Sport Total FM:

„Domnule Andrei Paunescu,

Tatal dumneavoastra ESTE fara indoiala unul dintre cei mai mari poeti pe care ii ARE Romania. Trecerea sa prematura DINCOLO a lasat un gol imens in cultura romaneasca, gol ce poate fi acoperit in viitor de cine va rasari din izvorul nesecat de talente al patriei noastre.

Ceea ce a facut tatal dumneavoastra, marele poet Adrian Paunescu, cu greu poate fi egalat. Farama de libertate si lumina oferite tinerilor intr-o perioada inchisa si intunecata, prin Cenaclul Flacara este doar o parte ce poate fi data ca exemplu al intregii sale activitati cultural artistice.

Printre alte lucruri minunate, tatal dumneavoastra, marele poet national Adrian Paunescu, a scris IMNUL echipei RAPID BUCURESTI, recunoscut la unison de catre toata suflarea fotbalistica din Romania drept CEL MAI FRUMOS IMN AL UNEI ECHIPE DE FOTBAL.

Pentru acest imn, tatal dumneavoastra, marele poet national Adrian Paunescu se bucura si se va bucura nu numai de respectul Rapidistilor, dar si de iubirea lor eterna.

E randul dumneavoastra acum sa ne respectati si sa ne iubiti. Nu va cerem sa faceti ceva greu. Din contra. Va cerem Sa NU FACETI NIMIC.

Cu deosebit respect,

Rappa si Leasa Dragos”.

Marius ANGHEL 29 Dec. 2013, 12:54 Diverse
Pe aceeași temă