Rapid rămâne în stand-by

26 Jun. 2012, 10:51 Liga 2
Rapid** rămâne în stand-by

Rapid CFR Suceava continua sa traiasca intr-o nebuloasa totala. Chiar daca a readus fotbalul local pe scena matineului dupa o pauza de doi ani si jumatate, gruparea „ceferista” nu stie inca pe ce resurse financiare se va baza in eventualitatea in care se va inscrie la startul Ligii a 2-a. De altfel, din cauza incertitudinilor financiare, „alb-visiinii” au fost nevoiti sa-si reprogrameze reunirea lotului de jucatori pentru data de 2 iulie. Deocamdata nu se stie insa cati dintre artizanii promovarii vor ramane pe Areni.

„Noi ii vom chema pe toti la reunire. Nu stiu insa cati dintre ei vor ramane la echipa. Totul depinde de banii pe care ii vom avea la dispozitie”, a declarat presedintele clubului, Gabriel Clim.

In lipsa unui sprijin financiar din partea Primariei – care a anuntat prin vocea primarului Ion Lungu ca nu este dispusa sa suplimenteze fondurile pentru fotbal in vederea participarii in viitorul sezon al Ligii a 2-a – conducerea clubului rapidist si-a reorientat sperantele catre Consiliul Judetean, acolo unde, in aceasta seara, ar fi trebuit sa aiba loc o intalnire cu usile inchise intre patronii celor doua echipe locale de fotbal si noua conducere a deliberativului judetean. Cert este ca, in timp ce unele divizionare secunde au pregatirile pentru viitorul sezon, in curtea celor de la Rapid este o degringolada totala.

Rapid CFR Suceava a promovat in esalonul secund dupa ce a castigat seria intai a Ligii a 3-a, in urma unei lupte de gherila impotriva celor de la SC Bacau. Cu ce pret!? Municipalitatea sustine ca a virat in acest an 600.000 de lei in conturile Rapidului, in timp ce patronii clubului pretind la randul lor ca au investit alti 400.000 de lei din propriul buzunar pentru promovare. In eventualitatea in care va gasi banii necesari pentru participarea in Liga a 2-a, gruparea „ceferista” ar urma sa debuteze pe scena matineului pe data de 18 august, atunci cand este programata prima etapa a sezonului 2012/2013.

Sursa: Gazeta de Suceava

26 Jun. 2012, 10:51 Liga 2
Pe aceeași temă